ZAKAZANO SUĐENJE PODGORIČANINU: Da li je silovao suprugu? - Volim Podgoricu

ZAKAZANO SUĐENJE PODGORIČANINU: Da li je silovao suprugu?

Podgoričanin Vasilije Šundić (24) naći će se pred sudskim vijećem podgoričkog Višeg suda 3. februara, kada mu je zakazano suđenje po optužnici da je silovao svoju suprugu. Suđenje će biti zatvoreno za javnost.

Podgorički Viši sud ranije je potvrdio optužnicu Višeg državnog tužilaštva protiv Vasilija Šundića, koji je osumnjičen da je silovao svoju ženu.

“Zbog tajnosti postupka, ne mogu iznositi detalje. Moj branjenik je negirao izvršenje krivičnog djela i dokazaćemo njegovu nevinost”, kazala je ranije advokat Milica Saveljić.

Prema optužnici, Šundić je u noći između 27. i 28. oktobra 2019. godine, upotrebom sile, prinudio svoju suprugu na obljubu.

“Dok su putovali vozilom iz Podgorice ka Manastiru Ostrog, Šundić je svoju suprugu zaustavio u mjestu M., gdje je od nje zahtijevao da imaju seksualni odnos. Ona je to odbila, nakon čega je Šundić uspio upotrebom sile da izvrši krivično djelo. Po dolasku kući, oštećena je uspjela da se iskrade i prijavi izvršenje krivičnog djela”, piše u optužnici.

Šundić je prilikom privođenja po krivičnoj prijavi koju je podnijela njegova supruga uspio da pobjegne iz policijske „marice“.

Nedaleko od zgrade tužilaštva, na Blažovom mostu, dok je „marica“ stajala zbog crvenog svjetla na semaforu, Podgoričanin je iskoristio priliku i otvorio vrata policijskog vozila za privođenje.

Uhapšen je nakon nekoliko dana u Nikšiću.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com