Da li je ljubav zaista dovoljna za Jelenu? - Volim Podgoricu

Da li je ljubav zaista dovoljna za Jelenu? 

Nakon jednog od najuspesnijih singlova predstavljenih tokom protekle godine “Moje proljece” , Jelena Rozga nam za početak 2020-te donosi novu numeru “Sveto Pismo”.

Pesmom sa jakom emocijom i porukom koja vas tera da postavite pitanje “da li je ljubav zaista dovoljna?” splićanka moćnog glasa je izgleda jos jednom pomerila granice.

“Sveto pismo je numera koja vas jednostavno tera da sebi postavite pitanje koje danas čuči u svakome od nas, “Da li je ljubav zaista dovoljna”? Da li je samo ljubav dovoljna da preživi sva iskušenja i probleme ili je ipak potrebno nešto više ?” Verujem da smo se svi barem jednom ovo zapitali, i sama pokušavam doći do odgovora kojeg i dalje nema… Ali verujem u ljubav i želim da verujem celim bićem da je sama po sebi ljubav ipak dovoljna, iako me je demantovala u životu, kao i mnoge od nas.”  – izjavila je Jelena, a ovu numeru ćemo premijerno čuti na njenom youtube kanalu u ponedeljak 27. januara, tačno u podne.

“Sveto pismo” nas vraća na početak Jelenine karijere gde su rodjene pesme koje decenijama žive velicanstveno i u punom sjaju pravih hitova, ali ovog puta uz jedinstveni dašak fenomenalnog Darka Dimitrova koji potpisuje aranžman, dok je za muziku i tekst zaslužan sjajan dvojac Tonci i Vjekoslava Huljic.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com