ŠTA SE KRIJE IZA SUROVOG UBISTVA PRED DJECOM I ŽENOM U ATINI: Škaljarce likvidirali plaćenici iz Meksika - Volim Podgoricu

ŠTA SE KRIJE IZA SUROVOG UBISTVA PRED DJECOM I ŽENOM U ATINI: Škaljarce likvidirali plaćenici iz Meksika

Vođe škaljarskog klana Igor Dedović (43) i Stevan Stamatović (43), koji su surovo ubijeni u Atini pred djecom, likvidirani su po receptu egzekutora iz Meksika.

Naši su u kontaktu s okrutnim kriminalcima oko transporta droge, pa su i njihova smaknuća počeli da oponašaju!  

Život s kriminalcima je za djevojke iz bogatih i uglednih porodica, jak adrenalin i lijek protiv dosade. One su u centru pažnje bilo da su dio afere ili su obrele na groblju!

Vođe škaljarskog klana Igor Dedović (43) i Stevan Stamatović (43), koji su surovo ubijeni u Atini pred decom, likvidirani su po receptu egzekutora iz Meksika, koje tamošnji narko-karteli u kampovima za plaćene ubice pretvaraju u čudovišta!
Izvori „Alo!“ otkrivaju da su upravo meksički plaćenici sproveli brutalnu likvidaciju crnogorskih mafijaša u Grčkoj. S druge strane, kao mogući naručioci ubistva najčešće se pominju ljudi iz suparničkog kavačkog klana, ali izvori „Alo!“ ne isključuju mogućnost da je ubistvo naručio neko mnogo jači od „kavčana“.

– Momci koji su ubijeni u Atini zamerili su se mnogima, ne samo na Balkanu, nego i krupnim igračima širom svijeta. Vjerujem da bi u istrazi ubistva mnogo pomoglo vještačenje njihovih telefona, ali sasvim je sigurno da su oni bili kriptovani i da grčka policija neće uspijeti da bilo šta otkrije. Eventualno ukoliko se pronađe neka dokumentacija u njihovim štekovima, ali plašim se da će do tih dokumenata pre doći oni koji su ubistvo naručili – navodi za „Alo!“ sagovornik blizak grčkim bezbjednosnim službama.

Kriminolog Zlatko Nikolić potvrđuje da su mafijaška ubistva pred djecom uobičajena u Meksiku i da su plaćenici sa naših prostora počeli da kopiraju njihove najsurovije ubice!

– Do sada se na našim prostorima nije desilo da neko bude likvidiran pred djecom. Poštovao se nepisani kodeks da se u pripadnike suparničkih klanova ne puca pred ženama i djecom. Moguće je da je mržnja dostigla vrhunac ili je riječ o raspletu oko dominacije na tržištu ili o preuzimanju tuđih poslova. U Meksiku to nije ništa novo. Naši su u kontaktu sa njima, prije svega oko transporta droge, pa su i likvidacije počeli da oponašaju! Posao je posao – kaže Zlako Nikolić i ističe da tarifa za plaćena ubistva nikada nije fiksna.

– Do sada još nije plaćeno 500.000 evra za neko ubistvo, ukoliko je taj podatak tačan. Iznos zavisi od težine mete i želje naručioca, koliko mu se žuri. U Atini su angažovana četiri plaćenika i to je sigurno uticalo na cijenu – navodi Nikolić i objašnjava zbog čega žene biraju žestoke momke za muževe.

– Njima ne piše na čelu da su kriminalci! Uglađeni su, lake ruke na parama, kao i na obaraču. U ovom slučaju bilo je važno da se likvidira onaj ko smeta, bez razmišljanja da li će i neko drugi biti na udaru. Novi talas razračunavanja, po sistemu oko za oko, zub za zub, na osnovu dosadašnjeg ponašanja škaljarskog i kavačkog klana, može da se očekuje za tri-četiri meseca, kada se presaberu i preispitaju – kaže Nikolić.

Psiholog prof. dr Radomir Čolaković kaže da djevojke iz bogatih i uglednih porodica često biraju društvo žestokih momaka jer im život postaje dosadan!

– Život sa kriminalcima je za njih jak adrenalin i lijek protiv dosade. One su u centru pažnje bilo da su dio neke afere ili su se zbog njih obrele na groblju! One su svjesne opasnosti u koju se upuštaju, ali znaju da će ih takav čovjek sigurno odbraniti. Opasnost visi u vazduhu, ali ima i mafijaša koji su doživeli duboku starost. Postoje dve vrste mafijaša. Jedni su ružni i tupoglavi, a drugi su ljepotani i pravi plejboji! Kao šarmantne pričalice skrivaju svoju tamnu stranu ličnosti i imaju magnetsku privlačnost! – objašnjava prof. dr Čolaković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com