STRAVIČNA TRAGEDIJA: Mladić ubio djevojku i sebe - Volim Podgoricu

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Mladić ubio djevojku i sebe

Tijela Bjelopoljca Pavla Rakonjca (31) i ženske osobe (28) nađena su u automobilu marke „”pel vektra“ na putu između Batajnice i Nove Pazove, objavili su srpski mediji.

Kako je objavljeno, radi se o pripadniku Žandarmerije.

Kako piše Kurir, prema prvim informacijama, stradali pripadnik Žandarmerije se sa ženskom osobom koja se nalazila na mjestu suvozača raznio ručnom bombom.

Vozilo je našla policijska patrola. Prema informacijama srpskih medija, sumnja se da je pozadina tragedije ljubavna veza stradalog momka i djevojke.

Kako saznaje Dan, porodica stradalog momka je iz Bijelog Polja.

Njegov otac Đukan ostao je bez posla u jednoj crnogorskoj firmi, a radio je kao tehnolog. Nakon toga je odveo porodicu u Staru Pazovu i počeo da radi kao privatnik.

Karoserija automobila oštećena je zbog aktivirane bombe. Nakon detaljne istrage policija biće tačno utvrđeno šta je motiv ovoga ubistva i samoubistva. Izuzeti su tragovi sa lica mjesta.

Prema saznanjima Kurira, stradala djevojka je dvadesetosmogodišnja Marina. Ona je navodno bila u vezi sa drugim muškarcem, a paralelno je bila i sa stradalim mladićem.

Kako pišu srpski mediji, ona je radila kao vaspitačica u vrtiću u Novoj Pazovi i nije bila udata.

Kako saznaje Kurir, djevojka je prije nekog vremena raskinula sa svojim dugogodišnjim momkom kako bi bila sa Pavlom.

Pavle R. je bio oženjen i imao je dvoje dece. Kako piše Kurir, na imenu njegovog Fejsbuk profila upisano je i ime njegove supruge.

Komšije nesrećne devojke kažu da je ona bila mirna i dobra.

“U šoku smo zbog vijesti da je Marina nastradala. Ne možemo da Bjepyjemo da se ovo desilo”, kazale su komšije za Kurir.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com