POLUMENTA POTRESA ESTRADU: “Mnoge moje kolege imaju obezbjeđenje, od Dare Bubamare, preko Jelene Karleuše, sve te umišljene zvijezde…” - Volim Podgoricu

POLUMENTA POTRESA ESTRADU: “Mnoge moje kolege imaju obezbjeđenje, od Dare Bubamare, preko Jelene Karleuše, sve te umišljene zvijezde…”

Pjevač Šako Polumenta je za “Svet” komentarisao kolege i koleginice sa estrade, i tom prilikom ih više ozbiljno potkačio!

“Mnoge moje kolege imaju obezbjeđenje, od Dare Bubamare, preko Jelene Karleuše, sve te umišljene zvijezde… Od čega ih čuvaju? Pa kao da ne znamo da su ih stvorili mediji, žuta štampa. A, ko je mene stvorio? Publika, i ja umijem da joj se zahvalim. Sjutra da napunim pet Arena, bio bih isti”, rekao je on.

Kada je već pomenuta Arena, Polumenta je prokomentarisao i “namještene” koncerte.

“Ne mogu da vjerujem da ljudi sa dva studijska albuma, kao što su Maja Berović i ostali, rade solističke koncerte. Ja imam 12 albuma, pa nisam nikad pjevao u Areni. Nemam zaleđinu, muzika je jedna vrsta mafije kojoj ja ne pripadam pa ne može da mi se namjesti koncert, a nemam ni političku zaleđinu”, rekao je on.

Ispod časti mu je, kaže, da komentariše činjenicu da Luna Đogani i Kija Kockar grade pjevačke karijere.

“Poštujem publiku koja voli te kao pjevače, ali ja ne mogu da se bavim time, ispod časti mi je”, rekao je on i za kraj dodao “sve neke ku*ve i starlete pjevaju”.

Mondo.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com