Odata počast policajcu Milutinu Lekoviću - Volim Podgoricu

Odata počast policajcu Milutinu Lekoviću

Porodica, prijatelji, kolege i brojni građani Herceg Novog odali su danas počast ubijenom graničnom policajcu Milutinu Lekoviću. Na inicijativu Sindikata Odjeljenja granične policije Herceg Novi, okupljanje je krenulo sa platoa ispred Centra bezbjednosti, odakle su se uputili ka mjestu svirepog ubistva Lekovića u Igalu gdje su zapalili svijeće i položili cvijeće, prenosi Radio Herceg Novi.

foto: Radio Herceg Novi

Obilježavanju 40 dana od pogibije policajaca Milutina Lekovića prisustvovali su predsjednik i potpredsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i Miloš Konjević.

Sindikat Odjeljenja granične policije Herceg Novi pozvao je građane Herceg Novog da im se pridruže, kako bi još jednom pokazali zajedništvo i odlučnost da se bore protiv onih, koji nikome ne žele dobro. U ime porodice prisutnim se zahvalio Bogoljub Leković.

foto: Radio Herceg Novi

Pokojni Milutin Leković je ubijen u centru Igala 15. decembra, a na njega je sa zadnjeg sjedišta policijskog vozila, pucao privedeni albanski državljanin. Za njegovo ubistvo sumnjiči se albanski državljanin Ljuan Hasanaj (43), a sa njim su u trenutku ubistva bili njegov brat Ljuljzim Hasanaj (49) i majka Nure Hasanaj (67). Njima je pritvor produžen za još dva mjeseca.

(Radio Herceg Novi)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com