PODGORIČANKE NA SLOBODI - Volim Podgoricu

PODGORIČANKE NA SLOBODI

Načelnica Poreske uprave Podgorica S.M. i poreksa inspektorka N.Đ. puštene su iz tužilačkog pritvora nakon što su u četvrtak privedene sa još šest osoba zbog sumnje da su zloupotrijebile službeni položaj.

Njihovi advokati uložili su žalbe na rješenje o određivanju tužilačkog zadržavanje i odlučeno je da nema osnova za njihovo zadržavanje.

Prije dva dana osam osoba je privedeno u nastavku akcije Klap zbog sumnje da su pripadnici kriminalne organizacije čiji su članovi zloupotrebom položaja i falsifikovanjem isprava oštetili državni budžet za 3.500.000 eura.

Pored njih tada su privedeni R.S. rukovodilac odjeljenja za inspekcijski nadzor Poreske uprave PJ Podgorica, M.P. bivši državni sekretar u Ministarstvu finansija, D.V. samostalni savjetnik I u Ministarstvu finansija, R.K. osnivač i izvršni direktor pravnog lica Braća Kolić d.o.o Bijelo Polje i ovlašćeni zastupnik pravnog lica Migi d.o.o Bijelo Polje, T.K. osnivač i izvršni direktor pravnog lica Trend trade d.o.o Podgorica i B.R. odgovorno lice pravnog lica Okov d.o.o Podgorica.

Izvor: CDM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com