PRAVA: Iza sinoćnjih događaja u naselju Zlatica stoji DPS, a ne Prava Crna Gora - Volim Podgoricu

PRAVA: Iza sinoćnjih događaja u naselju Zlatica stoji DPS, a ne Prava Crna Gora

Prava Crna Gora najoštrije odbacuje laž koju je u medijima objavio Gradski odbor Demokratske partije socijalista, da aktivisti Prave Crne Gore stoje iza sinoćnjih dešavanja u podgoričkom naselju Zlatica, saopšteno je iz ove partije.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Iza sinoćnjih događaja stoji Demokratska partija socijalista, tačnije njen predsjednik Milo Đukanović, koji je potpisivanjem sramnog i neustavnog Zakona o slobodi vjeroispovjesti na ulice izveo narod i Boga, da sebe i svoje svetinje odbrani od apsolutizma i diktature kriminogene i korumpirane vlasti, koja je izgubila sve aršine razumnog ponašanja.

Demokratska partija socijalista na najsramniji način crta metu Pravoj Crnoj Gori, ali i ostalim opozicionim kolegama i sveštenstvu naše crkve, okrivljujući i hapseći slobodan narod bez ikakvih dokaza i osnova sumnje, hapseći za misao, hapseći zbog vjere u Boga, hapseći iz straha za njih i njihove, jer je narod uz Boga slobodan, njega ne mogu više ničim pobijediti.

Prava Crna Gora osuđuje dolazak, u zoru, interventne jedinice i policajaca u civilu u stan Predsjednika Prave Crne Gore Marka Milačića, u trenutku dok se on nalazi van zemlje, a koji predstavlja smišljeni i kukavički način pokušaja zastrašivanja njegove porodice, dvoje male djece i supruge.

Današnjim saopštenjem DPS-a vlast je zaprijetila i objavila borbu protiv političkih, crkvenih i svih protivnika i protiv naroda koji slobodno šeta, a za bilo koji incident koji se bude desio ubuduće, a koji će u najavi izazivati i podmetati sam DPS, okrivila je upravo nas.

Sram vas bilo, hobotnice DPS-a, naroda koji vas neće, koji vas je odbacio, Boga koji vas je iz svog carstva izopštio, protiv vas ne stoje samo političke partije već narod i Bog. Narod i Bog su savez protiv kog ćete izgubiti svaku bitku.

Prava Crna Gora daje punu podršku sinoć uhapšenim slobodnim ljudima i osuđuje najsramnije hapšenje nenasilnih, slobodnih ljudi.

Pozivamo vas, Policijo Crne Gore, da pod punom ratnom opremom, kao sinoć u Zlaticu, podjete u Tuzi, i ako smijete prekrečite mural zastave Albanije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com