BIA traži snimke od ANB u vezi sa napadom na mladića kod Delte - Volim Podgoricu

BIA traži snimke od ANB u vezi sa napadom na mladića kod Delte

Bezbjednosno informativna agencija (BIA) obratiće se zvaničnim zahtjevom Agenciji za nacionalnu bezbjednost Crne Gore u kojem će tražiti sve relevantne informacije u vezi sa “prebijanjem mladića u centru Podgorice zato što je podigao tri prsta”, pišu Novosti Online.

Vijest su prenijeli skoro svi srpski mediji. Crnogorska policija, kako je sinoć saopšteno, radi na identifikaciji lica koja su fizički fizički napala J. V. (19) u naselju Siti kvart. U saopštenju nije navedeno da je mladić podizao tri prsta niti razlog zašto je napadnut. Policija i Savjet za gradjansku kontrolu rada policije su saopštili da je zadobio lakše povrede, uglavnom modrice.

Policija je zbog još tri odvojena incidenta sinoć privela sedam osoba.

Kako navode Novosti, BIA će od crnogorskih kolega zahtjevati predaju video materijala, jer su kamere u blizini Tržnog centra Delta zabiljeležile napad na mladića, koji se dogodio poslije  dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore.

U ponedeljak uveče održan je sastanak državnog vrha Srbije koji je sazvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić zbog situacije u regionu, navode Novosti.

Na sastanku su bili i ministar policije Nebojša Stefanović, ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministar spoljnih poslova Vlade Ivica Dačić i šef BIA Bratislav Gašić.

Policija, kako je saopšteno, radi na identifikaciji lica koja su fizički fizički napala J. V. (19) u naselju Siti kvart, saopšteno je iz Uprave policije (UP) koja je zbog još tri odvojene incidenta privela sedam osoba.

Novosti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com