DRAGANA DOBILA OTKAZ ZBOG KOMENTARA NA FB: Odgovorila policajcu koji bi da protjeruje Srbe, a onda je gazdarica poslala – kući

Mlada Podgoričanka Dragana Milović dobila je danas otkaz u pekari, gdje je radila više od dvije godine, jer je u komentaru na Fejsbuk stranici našeg portala odgovorila policajcu Denisu Bećiroviću.

Bećirović je, podsjetimo, takođe u jednoj raspravi na društvenoj mreži Fejsbuk, poručio svom sagovorniku da “ako želi da Srbuje, neka ide u tu zemlju”, ali i dodao da će svi koji budu srbovali “proći kao ovaj”, misleći na mladića kojeg je divljački pretukla rulja primitivaca, koji sebe nazivaju navijačima crnogorskog vaterpolo tima.

POLICAJAC PORUČIO: Srbujte u Srbiji, ili ćete proći kao onaj mladić (FOTO)

– Taj policajac, Denis, prijetio je svim Srbima da će otići u Srbiju, i da će proći kao mladić koji je pretučen zbog srpskih obilježja. Mene je to lično i duboko pogodilo, ja sam Srpkinja iz Kuča, na mom FB profilu na naslovnoj slici vojvoda Marko Miljanov, i ja sam ono što su bili moji preci, i neću biti ništa drugo. Neshvatljivo mi je da postoje ljudi, poput tog čovjeka, koji šire mržnju i prijete bilo kome zato što je druge vjere. Prvo, on je službeno lice, policajac, koji treba da štiti svakog građanina, bio on Srbin, Crnogorac, Hrvat, Albanac. Drugo, ako dozvolimo da ovakvi ljudi, koji vrijeđaju i prijete drugima na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, moramo se zapitati – kuda nas to vodi? On je meni i svim Srbima iz Crne Gore poručio da se selimo u Srbiju ili ćemo biti pretučeni, kaže Dragana za naš portal. Ona je, kako kaže, Bećiroviću poručila da “može da ide u Tursku i tamo zavodi red”.
Na njen komentar reagovala je vlasnica pekare u kojoj je radila, pitanjem: Da li i ja treba da idem u Tursku?
– Ne, ovo samo za njega važi jer je on nama poručio da idemo za Srbiju. Ne vrijedjam ja ni muslimane, ni jednu vjeru. Samo sam se njemu obratila kao službenom licu, odgovorila je Dragana.
To, međutim, nije zadovoljilo vlasnicu pekare koja je ubrzo potom Dragani uručila – otkaz.
-Obrazložila je da zbog mog učešća u litijama trpi njen posao, te da je, navodno, zovu mušterije i pitaju kako ona trpi da kod nje radi osoba koja izbacuje trobojku i fotografije sa litija na svom Fejsbuk profilu.
– Došla je u pekaru i ptala me – dali ću ja u Srbiju, ili će ona u Tursku – na šta sam odgovorila da ću ja ovdje gdje sam, a ona gdje god hoće. Ne samo da mi je dala otkaz nego mi je zaprijetila da će učiniti sve da više nigdje ne dobijem posao, da će moju biografiju dati svima i da me više niko neće primiti na posao. Nije mi krivo što sam dobila otkaz, kod ljudi koji tako razmišljaju ne želim ni da radim, kaže Dragana Milović.
Ova djevojka naglašava da ona jeste Srpkinja iz Crne Gore jer su, kako kaže, svi njeni preci bili Srbi.
-Crna Gora je moja država i neće me niko protjerivati u Srbiju. Ja sam Srpkinja, nisam Srbijanka, ja ne srbujem, nego poštujem svoje pretke, i držim tri prsta jer se sa tri prsta krstim. Ne mrzim nikoga, ne vrijeđam nikoga, poštujem svačije opredjeljenje, ali ne dam na svoje, zaključuje Dragana.
LUCIJA ZBOG SVETOG LUKE
Draganino ime na Fejsbuku je Lucija zbog toga što je, kako kaže, rođena na Svetog Luku.
-Moji roditelji su propustili da mi daju ime po Svetom Luki, a to mi je velika želja. Zbog toga sam, umjesto Dragana, na Fejsbuk stavila ime Lucija, kaže Dragana i pojašnjava da ne bi voljela da neko pomisli da se krije ili da ima lažni profil.
-Znam da je mnogo lažnih prifila, ali ja stojim imenom i prezimenom iza svega što kažem i napišem, zaključuje Dragana.
PROČITAJTE I OVO:
loading...
Tagovi

Slične Objave

8 komentara

  1. Зашто не открива име те “газдарице”. Ваља да знају Срби и избојкотују ту пекару. А добиће посао и прије него се нада, јер има успјешних пекара православаца.

  2. Molim vas da se objavi naziv pekare u koju nikad necu uci, a djevojci svaka cast zelim joj da nadje bolji 10 puta bolji posao i da je prati svaka sreca 🙂

  3. MOLIO BIH DRAGANU ILI KAKO ONA ŽELI DA SE ZOVE LUCIJA DA DA NAZIV TE PEKARE I NAJBOLJE JE DA SE TAKAV OBJEKAT I TA VAJNA POKVARENA I U MOZAK BOLESNA GAZDARICA
    B O J K O T U J E

  4. Koje ste vi fašističko smeće od portala. Vi volite Podgoricu isto koliko ja volim Surdulicu. U Srbiju ćete vi, kunem vam se. Ali, tamo vas neće, jer takvi uvijek ostanu na pola puta. Odbačeni ovdje, a neprihvaćeni tamo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close