U Njujorku priveden Saša Kovačević - Volim Podgoricu

U Njujorku priveden Saša Kovačević

Kada je krenuo na put u Dominikansku Republiku, sa bratom i ostatkom ekipe, ne bi li ekranizovao čak četiri pjesme na ovoj egzotičnoj destinaciji, Saša Kovačević nije ni slutio kakav će ga maler potjerati.

“Sašu je na aerodromu u Njujorku privela policija! Došlo je do neke zabune, pa su ga skinuli sa redovnog leta i odveli u posebnu prostoriju i zadržali par sati, taman da mu let za Dominikanu propadne” – otkrio je izvor za “Svet”.

Uopšte mu nije bilo svejedno. Pitao ih je zašto ga drže i provjeravaju, a odgovor je bio da je to dio rutinske kontrole i da su pooštrene mjere opreza. Ubrzo mu je policija vratila dokumenta, saopštila da je sve u redu i da može da nastavi put.

“Saša je poludio. On je perfekcionista. Ne voli da kasni i vrlo je odgovoran. Morao je da kupi nove karte, što uvećava troškove snimanja. On je odvojio više od 30.000 eura za snimanje spotova i nije mu do bacanja para zbog greške aerodromske policije, ali šta je tu je” – zaključio je pomenuti izvor.

2 komentara

  1. Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com