Veljović na sastanku sa starješinama u Beranama ocjenio da policija radi u korist svih građana - Volim Podgoricu

Veljović na sastanku sa starješinama u Beranama ocjenio da policija radi u korist svih građana

 

Direktor Uprave policije Veselin Veljović sa saradnicima danas u redovnoj radnoj posjeti Centru bezbjednosti Berane, u okviru koje je organizovan sastanak kojem su prisustvovale odgovorne starješine ovog centra i odjeljenja bezbjednosti Rožaje i Plav i stanica policije Andrijevica, Gusinje i Petnjica.

Razgovaralo se o ključnim bezbjednosnim pitanjima aktuelnim u ovim lokalnim zajednicama, a prezentovani su i rezultati rada iz protekle godine.

U prethodnoj godini policija je na području koje svojom nadležnošću obuhvata Centar bezbjednosti Berane postupajućim tužilaštvima podnijela 473 krivične  prijave  protiv   466  lica. – saopštio je načelnik Miodrag Božović.

Direktor Veljović je istakao da bezbjednosni sistem i pored pritisaka sa različitih adresa, odlučno i efikasno odgovara prijetnjama usmjerenim ka destrukciji države, a konstruisane manipulacije uperene protiv policije, neće nas spriječiti da svoj posao obavljamo savjesno, profesionalno i zakonito.

Masovnost okupljanja i pritisci različite vrste neće nas spriječiti u namjeri očuvanja mira i bezbjednosti svih građana uz upotrebu svih raspoloživih sredstava i kapaciteta.

Na današnjem sastanku zaključeno je da policija poslove iz svoje nadležnosti obavlja odgovorno i posvećeno u kontinuitetu, kako bi se svaki građanin, bez obzira na različitosti osjećao bezbjedno.

Veljović se sastao i sa predsjednikom Opštine Berane Dragoslavom Šćekićem gdje je zajednički potvrđena dobra saradnja policije i lokalne zajednice i partnerski odnos sa zajedničkim ciljem – bezbjednost svih građana u lokalnoj zajednici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com