OGLASIO SE GOJKOVIĆ: Na poziv Crkve odgovaram sa ponosom i to je moje lično opredjeljenje - Volim Podgoricu

OGLASIO SE GOJKOVIĆ: Na poziv Crkve odgovaram sa ponosom i to je moje lično opredjeljenje

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković  pojasnio je svoju posjetu Cetinjskom manastiru i susretu sa mitropolitom Amfilohijem, koja je podigla mnogo prašine u javnosti proteklih par dana.

Gojković u saopštenju navodi da je putu, te da je “kasno vidio koliko je prašine u javnosti podigla moja posjeta Cetinjskom manastiru”.

-Nikada nisam polemisao preko medija, ali uviđam da se dosta toga nepotrebnog umiješalo pa želim samo kratko da naglasim sljedeće:

Moja posjeta je bila isključivo privatna stvar, na poziv, za mene, najveće instance u duhovnom životu. Želim da naglasim da nisam predstavljao VPSCG, ni vaterpolo reprezentaciju u bilo kom svojstvu. Mitropolit je u svom pozdravljanju okupljenih vjernika pozdravio posebno mene i čestitao uspjeh reprezentaciji, na čemu sam se ja, samo u svoje lično ime zahvalio na poklonu riječima: “Tesko da puno toga sada mogu reći osim da mi je čast i zadovoljstvo što sam danas ovdje među vama i hvala vam na poklonu”.

Ovo obraćanje želim da završim sa par zaključaka:

Prva stvar je da ne želim da neko skuplja političke poene preko mene, niti mi je potrebna podrška te vrste, jer je poznato da se nikad nisam uključivao u politiku. Druga stvar je da odgovaram na poziv Crkve sa ponosom i to moje lično opredjeljenje nije od juče. Kao selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore svoje obaveze obavljam veoma predano i maksimalno odgovorno, posvećen ostvarivanju što boljih rezultata crnogorskog vaterpola. Na ovu temu se neću više oglašavati, saopštio je Gojković.

PROČITAJTE I OVO:

VATERPOLO SAVEZ: Gojković je bio kod Amfilohija isključivo u svojstvu građanina

Janović krši brojna ljudska i moralna načela, odnosno Ustav Crne Gore

SELEKTOR VLADIMIR GOJKOVIĆ U CETINJSKOM MANASTIRU: Čast mi je ovdje biti, hvala na blagoslovu, reprezentaciji to mnogo znači

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com