TO JE PRAVA CRNA GORA “Ne damo crkve, ne damo džamije!” Suspendovana učiteljica obišla sve BARSKE SVETINJE i svuda je dočekana s ljubavlju (FOTO) - Volim Podgoricu

TO JE PRAVA CRNA GORA “Ne damo crkve, ne damo džamije!” Suspendovana učiteljica obišla sve BARSKE SVETINJE i svuda je dočekana s ljubavlju (FOTO)

Suspendovana učiteljica iz Bara Rada Višnjić, nakon suspenzije, ima višak slobodnog vremena i, kako sama kaže, provodi ga obilazeći barske svetinje – crkve i džamije.

Rada je suspendovana nakon što je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju učenika koji su na času likovnog nacrtali štrumpfove u tri boje.

MINISTAR NIJE DOBRO POGLEDAO FOTOGRAFIJU: Šehović nije vidio nešto mnogo važnije od Štrumpfova (FOTO)

,,Jedna djevojčica pitala da li mogu nacrtati Štrumpfa sa društvene mreže?

HOĆE LI VELIKOG ŠTRUMPFA ZABRANITI U CRNOJ GORI ZBOG SPORNIH BOJA: Kad se inat i humor spoje, trobojka niče širom CG!

Rada je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografije Barske nadbiskupije, džamije i Islamskog kulturnog centra, koje istorijski i kulturno, čine jedinstvenu cjelinu i simoblizuju pravu Crnu Goru, zajedništvo, ljubav, slogu, poštovanje.

Rada, kao i brojni crnogorski građani, sa puno duha se osvrće na represiju režima prema učesnicima protestnih litija, i optužbe na svoj račun, pa je tako navela i da je – multinacionalista – učiteljica grada Bara.

Crna Gora, posebno Bar, obiluju različitostima, a grad pod Rumijom oduvijek je poznat po međuvjerskoj slozi i ljubavi.

-Evo dragi prijatelji kako provodim dane ,,prinudnog odmora”, obilazeći Barske svetinje! Jer, danas mi, sjutra oni! Oduševljena podrškom muslimana i katolika…Ne damo svetinje! Ne damo crkve, ne damo džamije! Predivan dan! Nagledala sam se ljepote svetinja i naslušala duhovne muzike. I otkrila gdje se kuva dobra kafa i služi preukusna baklava! Islamski centar u Baru!, napisala je Rada na svom Fejsbuku.

Oduševljenje onim što je vidjela i doživjela, prijateljstvo i podršku, prenijela je objavom i fotografijama na društvenim mrežama:

-Sad znam gdje pijem kafu u St.Baru. Predivan ambijent! Kupila poklone prijateljima muslimanima. Posetila sam i Barsku nadbiskupiju, gdje mi je gospodin Anto Markolović održao čas istorije! Za pamćenje. Između ostalog, ako bi Crna Gora postala kraljevina, krunu bi morao postaviti uvaženi Barski nadbiskup!

Barska nadbiskupija Foto FB

Posetila sam i katoličku crkvu u Baru, sa velikim sjajem!!! Prisustvovala misi, upoznala se sa vjerskim običajima i doživjela lijepo i nezaboravno iskustvo! Na kraju predivnog dana odlazim u Saborni hram sv.Vladimira na predavanje oca Gojka Perovića. Ne damo svetinje i za mene odavno nije bilo ljepšeg dana!!! Upoznajući se sa vjerskim običajima drugih vjera u Baru neće biti problema prenijeti to znanje u učionici, na času poznavanja društva.(nadamo se da neće neko reći da se bavimo politikom, već vjerom!).

Katolička crkva u Baru Foto FB

-I da se vratim raskoši Islamskog centra..Mjesto odakle ćete teško otići…što od dobre baklave što od prekrasnog ambijenta…predivnog restorana sa uslužnim osobljem..Hvala divnim ljudima na dobrom dočeku..Hvala na baklavi, kafi…sve o trošku restorana, jer ipak sam ja multinacionalista – učiteljica grada Bara!, navela je Rada.

PROČITAJTE I OVO:

KADA SAM RADILA PRIREDBU NA ALBANSKOM, NISAM IM SMETALA: Učiteljica iz Bara se oglasila posle suspenzije zbog trobojke

Pucajte, ja i sada držim čas Suspendovana učiteljica poslala poruku iz litije

IZ DPS-a TVRDE: Suspendovana učiteljica nije član naše partije

UČITELJICA SUSPENDOVANA

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com