“MORA DA IDE”: Ne daju nam BINU ispred zgrade Predsjednika, protesti ipak SJUTRA - Volim Podgoricu

“MORA DA IDE”: Ne daju nam BINU ispred zgrade Predsjednika, protesti ipak SJUTRA

Grupa građana Preokret koja je za sjutra najavila protesto okupljanje ispred zgrade Predsjednika, pod sloganom “Mora da ide” saopštila je da je odbijen njihov zahtjev za postavljanje bine i priključenja na struju.

MORA DA IDE ISPRED ZGRADE PREDSJEDNIKA CG

MORA DA IDE Predali Đukanoviću koverat sa PORUKAMA GRAĐANA

-Iako je do sada za svaki protest, a nije ih bilo malo, bilo dozvoljeno postavljanje bine i dobijan priključak za struju, ovaj put Sekretarija za komunalne poslove glavnog grada i CEDIS su odlučili da odbiju ove zahtijeve iako su oni predati na isti način kao i za sve prethodne proteste, navode organizatori.
Očigledno je – dodaju – da se u ovoj državi ne smije govoriti samo protiv jednog čovjeka, i da institucije sistema maksimalne nivoe represije imaju rezervisane za odbranu lično Mila Đukanovića.

-Jasno je da su zahtijevi odbijeni samo zato što je protest najavljen ispred zgrade Predsjednika i sa porukom “Mora da ide” koja je upućena direktno njemu.
Uprkos svim sabotažama protest će biti održan, a oni koji brane Predsjednika koji na kraju svoje političke karijere treba da budu svjesni da će sve ovo brzo proći ali ne i brzo se zaboraviti, zaključuje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com