ĐURIŠIĆI: Naše komšije su žrtve kriminalne i korumpirane vlasti, a ne nas (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

ĐURIŠIĆI: Naše komšije su žrtve kriminalne i korumpirane vlasti, a ne nas (FOTO/VIDEO)

Povodom izjave gradonačelnika Podgorice, Ivana Vukovića, da porodica Đurišić “teroriše komšiluk”, Đurišići tvrde da su njihove komšije iz Jerevanske ulice “žrtve kriminalne i korumpirane vlasti u Podgorici, a ne njih”.
– Vuković po ko zna koji put obmanjuje javnost, klevećući žrtvu samovolje i terora koji sprovodi podgorička vlast nad porodicom Đurišić, kojoj kao najgori kriminalci, pokušavaju oteti očevinu na bezočnim falsifikatima, koji su ogledalo njihovog ličnog i kolektivnog nemorala, navodi se u saopštenju porodice Đurišić.


-Kao i svako ko se u sudskim postupcima suočio sa dokazima o sramotnim falsifikatima lokalne vlasti, da Glavni grad duguje našoj porodici više stotina hiljada eura za veliku imovinu koju pokušavaju da otmu uz saizvršilaštvo korumpiranih organa kao što je Uprava za nekretnine. Zarobljeni sudovi „vrte postupke u mjestu“ nakon što je sudskim vještačenjima razobličen kriminal unutar lokalne vlasti kojim su naumili da nas ostave i bez imovine i bez novca za nju, falsifikujući dokumentaciju o navodnoj isplati, navode Đurišići i pozivaju Vukovića na javno sučeljavanje sa advokatom koji zastupa njihovu porodicu.

Pogledajte izjavu gradonačelnika povodom dešavanja u Jerevanskoj ulici:

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com