STIGAO JE GLADNI MJESEC: Evo kako utiče na ljude i koga čekaju VELIKE PROMJENE - Volim Podgoricu

STIGAO JE GLADNI MJESEC: Evo kako utiče na ljude i koga čekaju VELIKE PROMJENE

Februarski pun mjesec tradicionalno je poznat kao Sniježni ili Gladni mjesec koji će biti sjajniji i puniji od uobičajenog pojaviće se ovog vikenda, a najvidljiviji je u nedjelju, 9. februara.

Mjesec je dobio epitet sniježni po mjesecu februaru za koji se očekuje da bude bude obilježen velikom brojem padavina. Sjajniji i veći Mjesec nego što je to uobičajeno, slavila su još indijanska plemena. Zanimljivo je da su drevni narodi upravo lunarni ciklus umjesto Sunčevog koristili za obilježavanje sezonskih promjena.

Snežni Mjesec tako je dobio i naziv Gladni Mjesec obilježavajući period zime u kojoj su bili otežani uslovi lova i vladala je oskudica hranom. Šta nam donosi Snežni Mjesec po astrolozima?

Ovo astrološko značenje je zaživjelo 1979. godine zahvaljujući astrologu Ričardu Noleu. Pun Mjesec simbolizuje dušu. Smatra se i prenosnikom energije do Zemlje koju je na svom putu ”upio” od Sunca. Mjesec daje osjećaj prisutnosti energije, a kako Sunce i Mjesec zajedno upravljaju mijenama na Zemlji, omogućuje nam i osjećaj sigurnosti. Mjesec nas iz astrološkog aspekta podstiče na čišćenje i oslobađanje nepotrebnog tereta u životu.

U pitanju je i period kada je moguće da pretjerujemo s osjećajem krivica kao i kritičnosti prema sebi. Astrolozi sugerišu kako bi trebalo da pripazimo i na moguće prevare. Dobre vijesti su da nam Snežni Mjesec može osvijetliti put i odluke i dati nam priliku da se oslobodimo nekih iluzija, poslovnih ili ljubavnih. Promjene će najviše osjetiti osobe rođene u znaku Djevice, Ribe, Strelca i Blizanca, kao i oni kojima je podznak ili Mjesec u ovim znacima.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com