Podgorička policija zbog prevare podnijela krivičnu prijavu protiv agencije IN Travel i izvršne direktorice - Volim Podgoricu

Podgorička policija zbog prevare podnijela krivičnu prijavu protiv agencije IN Travel i izvršne direktorice

 

 

Policija je u Podgorici podnijela krivičnu prijavu protiv privrednog društva „IN Travel“ iz Podgorice, kao i protiv osnivača i izvršne direktorice te firme J.V. (35) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo prevara u produženom trajanju.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su prijavljena J.V. i privredno društvo „IN TRAVEL“ izvršili krivično djelo koje im se stavlja na teret na način što u periodu od januara do jula 2019. godine, u namjeri da sebi ili drugom pribave protivpravnu imovinsku korist nisu izvršili ugovorene obaveze koje se odnose na kupovinu avionskih karata i turističkih putovanja, za koje usluge su klijenti turističke agencije plaćali, a što je u krajnjem dovelo do nemogućnosti realizacije aranžmana koji su bili određeni ugovorima.

Lice J.V. je kao odgovorno lice u pomenutoj agenciji na ovaj način oštetilo 14 klijenata u ukupnom iznosu od 8.265 eura.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com