“Zašto ja da se budim sljedećeg jutra, a da moja djevojčica nema tu mogućnost? Ljuta sam! Pred njom je bio život…” - Volim Podgoricu

“Zašto ja da se budim sljedećeg jutra, a da moja djevojčica nema tu mogućnost? Ljuta sam! Pred njom je bio život…”

 

Slomljena od tuge za mužem Kobijem i ćerkom Đijanom, Vanesa Brajant svoju bol podijelila je sa pratiocima na društvenim mrežama.

Uz video snimak Kobija i male Điđi koji su sa još sedam osoba poginuli u helikopterskoj nesreći, Vanesa je napisala riječi koje lome i najtvrđa srca.

“Nerado prepuštam svoja osjećanja riječima. Moj mozak ne prihvata da Kobija i Đijane više nema. Ne mogu u isto vrijeme da shvatim da nema njih dvoje.

https://www.instagram.com/p/B8ZavYwDZ5y/?utm_source=ig_embed

Dok pokušavam da “procesuiram” da nema Kobija, moje telo odbija da prihvati da mi se moja Điđi nikada neće vratiti. Sve je pogrešno. Zašto ja da se budim sljedećeg jutra, a da moja djevojčica nema tu mogućnost? Ljuta sam! Pred njom je bio život.

Onda shvatam da moram biti jaka za moje tri ćerke. Ljuta sam što nisam sa Kobijem i Điđi, ali i zahvalna što sam ovde sa Natalijom, Biankom i Kapri. Znam da je to normalno. To je dio procesa tugovanja.

Samo sam htjela da podelim to kako se neko osjeća kada doživi takav gubitak. Bože, volela bih da su ovde i ova noćna mora bi bila gotova. Molim se za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite da se molite za njih”, napisala je Vanesa na Instagramu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com