PODGORIČANI SE OSJEĆAJU ZAROBLJENO: Da smo znali da naša djeca i unuci neće imati gdje da se igraju, ovdje se ne bi doselili… - Volim Podgoricu

PODGORIČANI SE OSJEĆAJU ZAROBLJENO: Da smo znali da naša djeca i unuci neće imati gdje da se igraju, ovdje se ne bi doselili…

Kutak u kom Podgoričani najčešće traže brijeg od gradske vreve, čuveno brdo Ljubović, zbog sve veće gradnje, postaje opkoljeno zgradama. Kada je kupila ovdje stan, Milena Braković nadala se lijepom pogledu i čistom vazduhu. Umjesto zamišljenog mira i lijepo uređenog prostora dobili su, kaže gradilište.

Zgrada do zgrade, tik jedna uz drugu, poređane kao domine, prema riječima komšinice penzionerke, čini da se osjećaju zarobljeno. Da su znali da djeca i unici neće imati gdje da se igraju, da neće biti zelenila, ovdje se ne bi doselili.

Pogledajte prilog TV Vijesti

1 komentar

  1. Intimately, the post is in reality the greatest on this worthy topic. I suit in with your conclusions and also can thirstily look forward to your forthcoming updates. Saying thanks can not just be sufficient, for the awesome lucidity in your writing. I will perfect away grab your rss feed to stay privy of any updates. Authentic work and much success in your business endeavors!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com