Martin Garrix: Želim hit sa Pharrellom Williamsom! - Volim Podgoricu

Martin Garrix: Želim hit sa Pharrellom Williamsom!

 

Vodeći svjetski DJ Martin Garrix uspio je za jako kratko vrijeme da pokori planetu svojim stvaralaštvom, ali i da osvoji srca i naklonost muzičkih superstarova. Hedlajner Sea Dance festivala u svojoj mladoj karijeri koja broji tek osam godina, do sada može da se pohvali saradnjom sa velikim imenima svjetske muzičke scene među kojima su David Guetta, Rihanna, Dua Lipa, Bebe Rexha, Justin Bieber i mnogi drugi.

Ovaj višestruko nagrađivani muzički mađioničar ne poznaje nedostižne visine, te pored spiska velikog broja zvijezda koje se utrkuju da rade sa njim, Martin Garrix ima i listu želja na kojoj se nalazi, niko drugi nego Pharell Williams. Kako je ovaj mladi producent naveo, smatra da se njegova energija i energija koju ima Pharell podudaraju, te da bi publika to prepoznala i prihvatila sa radošću.

Iza uspjeha koji se čini da je stigao preko noći, krije se puno napornog rada. Ono što međutim miljenika publike izdvaja jeste sam pristup, jer kako kaže, muziku ne doživljava kao posao, već teren za uživanje.

“Toliko se zabavljam kada sam u studiju, na turneji i na nastupima. Naravno, umije to da bude ponekad iscrpljujuće, ali kada izađem pred publiku stvarno vidim da je bilo vrijedno svega”, iskren je Garrix koji priznaje da zbog njegovog životnog poziva ispaštaju porodica i prijatelji, ali da je našao rješenje i za taj problem.

Crnogorsku, ali i publiku iz preko 40 zemalja svijeta okupljenu od 28. do 30. avgusta na fantastičnoj budvanskoj plaži Buljarica očekuje nesumnjivo muzički događaj godine, i to u novoj eri u koju je prethodne godine uplovio Sea Dance Festival, danas jedan od najvećih muzičkih događaja na cijelom Mediteranu.

Sjutra stižu prve ulaznice – poklon cijena samo prvih 24 sata!

U petak, 14. februara, stiže i veoma ograničen kontigent prvih i najpovoljnijih ulaznica za sedmi Sea Dance po poklon cijeni od samo 19.99 eura, koja će biti aktuelna samo 24h, odnosno do isteka zaliha! Ulaznice će moći da se kupe putem zvaničnog sajta festival I u prodajnoj mreži Gigs Tix širom Crne Gore.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com