CSA konferencija: Poziv studentima da se prijave za BISI školu obuke na temu pripreme, pisanja i objave naučnog rada - Volim Podgoricu

CSA konferencija: Poziv studentima da se prijave za BISI školu obuke na temu pripreme, pisanja i objave naučnog rada

U okviru prestižne međunarodne naučne konferencije Crnogorske sportske akademije, od 2. do 5. aprila 2020. godine, u Dubrovniku, održaće se škola obuke  Balkanskog instituta za nauku i inovacije(BISI) na temu  „Kako pripremiti, napisati i objaviti naučni rad“.

Zainteresovani studenti master i doktorskih studija društvenih nauka, gdje prednost ima oblast sporta i ekonomije,  mogu prijave poslati do 1. marta 2020. godine, a podrobne informacije dostupne su na linku: http://csakademija.me/conference/trainingschool.html

Kandidati treba da dostave biografiju (CV), na maksimum dvije strane, i   motivaciono pismo, koje ne prelazi jednu stranu, sa jasno iskazanim iskustvom vezanim za temu obuke i obrazloženjem zainteresovani za ovu školu i viđenja na koji način će škola  doprinijeti njihovom učenju, karijeri i ciljevima istraživanja.

Prijave treba poslati na kontakt adrese prof. dr Sanje Peković ([email protected])  i na mejl prof. dr Steva Popovića (u CC):[email protected]

Organizator škole je Balkanski institut za nauku i inovacije (BISI), nastao kao rezultat strateške saradnje Univerziteta Crne Gore (UCG) i Univerziteta Azurne Obale (UCA) iz Francuske.

Škola će se posebno fokusirati na izazove povezane sa savremenim složenostima objavljivanja  u visoko rangiranim časopisima u području društvenih nauke.

O umrežavanju i timskom radu, istraživačkoj metodologiji, vještini komunikacije i prezentacije i akademskog integriteta, polaznici će moći da uče od međunarodnih stručnjaka za ove oblasti i razviju svoje sopstveno razumijevanje složenih odnosa između teorijskih i praktičnih pitanja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com