DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE, DJEDA UBIO UNUKA: “Ne treba mi veća kazna!” - Volim Podgoricu

DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE, DJEDA UBIO UNUKA: “Ne treba mi veća kazna!”

Sudija za istragu bjelopoljskog Višeg suda Vanja Rakonjac u subotu veče ispitala je Plavljanina Omera Huseinović (76) koji je pucao u sugrađanina Muhameda Cirikovića (28), ali je hicima iz pištolja ubio svog unuka Rusmira Huseinovića (29), i odredila mu jednomjesečni pritvor.

Na teret mu je stavljeno da je počinio krivično djelo ubistvo i krivično djelo ubistvo u pokušaju.

– Žao mi je i žaliću dok sam živ zašto se sve ovo dogodilo. Izgubio sam nesrećno unuka, i zato mi ne treba veća kazna – kazao je Huseinović tokom saslušanja.

Dodao je da je samo želio da odbrani unuka, a ne da nekoga ubije.

– Spornog trenutka kad sam vidio da je mog unuka obalio mladić na pod, a čini mi se da je imao i nož, u meni se nešto preokrenuo. Uplašio sam se za život unuka, i samo sam želio da ga maknem od njega i zaštitim ga. A ne da ga ubijem – kazao je Huseinović.

Sve se, inače, desilo kad je Ciriković u lokalu „Mehov han“, u kojem radi njegova djevojka, počeo da se raspravlja sa dvojicom sugrađana.

– Oko ponoći izašli su ispred kafane, nastavili raspravu, svađu, a potom se i fizički obračunali. Huseinović je krenuo da ih razdvaja, ali je nakon nekog vremena potegao pištolj, nanišanio u pravcu Cirikovića i povukao oroz. Hitac je prošao kroz rame Cirikovića i usmrtio njegovog unuka Huseinovića – kazali su iz policije.

Iz policije je saopšteno da je Ciriković transportovan u Opštu bolnicu u Beranama i da je van životne opasnosti.

dan.co.me

2 komentara

  1. I’m impressed, I have to say. Actually hardly ever do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve gotten hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the problem is something that not sufficient individuals are speaking intelligently about. I am very comfortable that I stumbled throughout this in my search for something relating to this.

  2. What i do not realize is actually how you’re not really much more neatly-liked than you might be right now. You’re so intelligent. You already know thus considerably in relation to this matter, made me in my view believe it from a lot of numerous angles. Its like men and women aren’t interested unless it is something to do with Girl gaga! Your individual stuffs outstanding. Always deal with it up!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com