HODOČASNICI STIGLI U PLJEVLJA: Dočekao ih veliki broj građana (UŽIVO VIDEO) - Volim Podgoricu

HODOČASNICI STIGLI U PLJEVLJA: Dočekao ih veliki broj građana (UŽIVO VIDEO)

Veliki broj Pljevljaka dočekao je hodočasnike, četvoricu iz Crne Gore i dvojicu iz Srbije, koji su pješačili od Hrama Svetog Save u Beogradu. Oni će se pridružiti litiji u Podgorici, 23. februara.

Mladiće iz Zete Ognjena Maraša i Miloša Ajkovića koji pješače od Hrama Svetog Save u Beogradu, dočekala je na graničnom prelazu Jabuka grupa građana, na čelu sa Markom Milačićem, liderom Prave Crne Gore, nakon čega su zajedno pješke krenuli ka Pljevljima.

Ognjen i Miloš  su se na ovaj put odlučili kako bi, kako su rekli, dali svoj doprinos odbrani svetinja nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

NESVAKIDAŠNJI PODUHVAT PODGORIČANA: Ognjen i Miloš krenuli na put dug 500 kilometara! (VIDEO)

Ognjenu i Milošu su se pridružili Alekandar Babić iz Prijepolja, Miroslav Antić iz Zemuna, Kristijan Kojičić iz Zete i Goran Pajović iz Podgorice.

-Vjerujem u Boga i naš put i našu borbu za očuvanje svetinja, rekao je Miloš na polasku iz Beograda prije sedmicu dana.

Ognjen  je poručio da su Zećani u proteklom periodu, od početka protesta protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti, doživljavai veliku torturu od strane policije i podsjetio da je amo u jednom danu uhapšeno 20 Zećana, među kojima i profesorica u penziji od 70 godina, koja je sa lisicama na rukama sprovedena u Centar bezbjednosti.

Ovi mladići će se 23. februara priključiti litiji u Podgorici.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com