MALOLJETNICI (16) DAO DROGU I PUSTIO JE DA UMRE, A POSLE JE UMOTAO U TEPIH: Stravični detalji horora u Zagrebu (VIDEO) - Volim Podgoricu

MALOLJETNICI (16) DAO DROGU I PUSTIO JE DA UMRE, A POSLE JE UMOTAO U TEPIH: Stravični detalji horora u Zagrebu (VIDEO)

“Teško je. Ogorčeni smo. Njeni roditelji su u petak išli u policiju da traže pomoć, u subotu su je našli mrtvu”, rekla je baka tinejdžerke (16) koju su pronašli mrtvu, zamotanu u tepih, u zagrebačkom Sopotu.

Zbog sumnje da je maloljetnica preminula u stanu nakon konzumiranja droge, policija je pokrenula istragu nad Radojem R. (30), državljaninom BiH.

Policija je utvrdila da je muškarac nije ubio, već je njegov nemar doveo do njene smrti. Problematična je njegova odluka da mrtvu djevojku umota u tepih i baci tijelo umjesto da pozove Hitnu pomoć. I dalje se istražuje je li mu iko pomagao u tom okrutnom činu.

“Ušlogirao sam se i izašao iz stana, a kad sam se vratio, našao sam djevojku, ali mrtvu, potpuno hladnu”, izjavio je muškarac tokom ispitivanja.

Ubijena djevojka često je bježala od kuće, ali i iz vaspitnih ustanova. Njen poslednji nestanak prijavljen je prije nepunih mjesec dana.

Baka maloljetnice kaže da još ne znaju tačan uzrok smrti. Čekaju rezultate obdukcije.

“Vratila se kući i bila je ovdje cijelo ljeto. Htjela je da završi srednju školu, sredi se. Činilo se da je sve dobro, do pred kraj januara ove godine. Tad je ponovo pobjegla, a roditelji su nestanak prijavili policiji”, rekla je baka.

Pitanje na koje svi traže odgovor je kako se uopšte našla u društvu R. R. (30) i ko ju je navukao na drogu. Haos u stanu u kojem je preminula, počeo je navodno prije dva mjeseca. Naime, krajem decembra preminuo je vlasnik stana u prizemlju s kojim je 30-godišnjak živio. I s tim muškarcem je, svjedoče komšije, bilo puno problema.

“Komšija je zbog svog divljanja često znao da završi na psihijatriji. Bio je donekle mir dok se liječio. Znao je da baca stvari kroz prozor”, kažu.

Inače, zbog nepružanja pomoći u Hrvatskoj je zaprijećena kazna do tri godine zatvora.

24sata.hr

1 komentar

  1. You can certainly see your skills within the work you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com