UBIJENOG CETINJANINA MEDIJI POVEZALI SA KAVAČKIM KLANOM: Ali se ne zna da li je bio i član organizacije - Volim Podgoricu

UBIJENOG CETINJANINA MEDIJI POVEZALI SA KAVAČKIM KLANOM: Ali se ne zna da li je bio i član organizacije

Cetinjanin Andrija Gazivoda (30), koji je ubijen sinoć u tom gradu, bio je u prijateljskim relacijama sa bezbjednosno interesantnim osobama iz kavačkog klana, ali nije poznato da li je bio član organizovane kriminalne grupe, objavio je portal Pobjeda.me.

Zbog relacija sa pojedinim osobama poznatim policiji, istražitelji će provjeriti da li je stradao u sukobu kriminalnih grupa.

Taj medij navodi da se Gazivoda bavio podvodnim ribolovom, bio jedan od najboljih takmičara, podvodnih ribolovca. Predstavljao je Crnu Goru na takmičenjima u inostranstvu i bio je aktivni borac protiv krivolova.

Bio je glasni zagovornik borbe protiv krivolova na moru, naročito dinamitašenja i javno je govorio o tome i otvoreno ukazivao na potrebu da se suzbije ta vrsta devastacije mora.

Objavio je nekoliko snimaka o pustošenju mora koji su doprinijeli da se pokrenu stvari u toj oblasti i ozbiljnije počne riješavati taj problem u okviru pokreta Stop krivolovu. Policija, kako je saopšteno, traga za osobom za koju se sumnja da je pucala u Gazivodu.

(Beta)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com