Home / NOVOSTI / Društvo / UČITELJICA SE OGLASILA NAKON ODLUKE DIREKTORKE: Nije mi problem da se borim dok je Bog na mojoj strani

UČITELJICA SE OGLASILA NAKON ODLUKE DIREKTORKE: Nije mi problem da se borim dok je Bog na mojoj strani

Učiteljica barske OŠ „Jugoslavija“ Rada Višnjić, koja je učenicima na času zadala da crtaju trobojku, kažnjena je uslovnim prestankom radnog odnosa, sa mogućnošću prestanka radnog odnosa, ako tokom narednih šest mjeseci učini težu povredu radne obaveze.

Ona se tim povodom oglasila na svom Fejsbuk profilu:

“Pomaže Bog, dragi prijatelji! Evo da vas malo zasmijem u ovo sunčano popodne! Moja direktorica Biljana Vukmanović, velika Srpkinja iz Novog Sada, mi je jutros uručila Odluku, tj.meru uslovnog prestanka radnog odnosa sa rokom od 6 mjeseci, koju je donijela sama, bez disciplinskog postupka i bez saglasnosti predsjednika sindikata. A kako bi se još više izasmijali, jer to više nije žalosno, nego smiješno, moj predsjednik sindikata Mićo Baltić, prvi meni šalje objavu direktorice u ,,Vijesti”, i pita me da li sam ja član sindikata??????!!!!!!! Ha ha ha ha ha ha ha ..smijte se, ljudi slobodno…Hajde još malo da se nasmijemo…ima još razloga..Zvala sam ,,mog” predsjednika sindikata prije dva dana da ga pitam kad planiraju disciplinski postupak, a on mi je rekao da pojma nema. Ajmo, još malo smijeha…A ja ga pitah:,,Da te slučajno nije zanimalo? A on kaže:,,Ma, kakvi, ja sam ti učionica, a direktorica kancelarija..tako da ti je ne gledam!

“Tako da sam u ovome sama, i nije mi problem dok je Bog na mojoj strani! Sjutra počinjem raditi, pa ćemo polako sve dovesti na svoje! Ide pravo žalbe, itd itd..znači, ćeraćemo se još! Ja ću sjutra visoko pogled ka Bogu, a ko će savijati glavu i crveniti se po stoti put, znamo!!! I, naravno, razmisliću, gdje ću biti od septembra! Negdje gdje se slobodno živi i kao čovjek!

Nadam se da će doći dan kad će Bog dragi naplatiti sve! Jer, on to najbolje umije, zar ne! Ili će se pokajati ljudi, po stoti put i dragi Bog im oprostiti! Izvinite, odužih, a Vi razmislite kome treba ovakav život,ovakva država i posao kad čovjek nije slobodan! Bolje grob, nego rob!Slažete li se?

Direktorka barske škole rekla je da je “nakon okončanog postupka, kao direktor škole shodno zakonskim odredbama i težini povrede radne obaveze, donijela sam Odluku kojom se Radi Višnjić izriče mjera Uslovni prestanak radnog odnosa, sa mogućnošću prestanka radnog odnosa, ako zaposlena u periodu od šest meseci od dana izrečene mere učini težu povredu radne obaveze”.

“Riješenje o privremenom udaljenju – suspenziji, prestaje da važi, jer je postupak utvrđivanja odgovornosti okončan donošenjem Odluke“, saopštila je direktorka škole Biljana Vukmanović.

loading...

3 0 komentara

  1. Profesorice, pušti boga i nebeska carstva, ili radi kao covjek i prestani da maltretiraš djecu i ljude oko sebe glupostima , ili dofati lopatu u ruke i radi nešto drugo.

  2. Odluka direktorice je blaga reakcija za zloupotrebu djece koju je uciteljica napravila. Izrugovati se djeci, manipulisati njima, dajuci im da crtaju strumfa i zastavu a ne objasniti ni zasto crtaju i kakva je to zastava, pa objavljivati fotografiju djece na privatnonm fb profilu…Uciteljica je trebalo da dobije otkaz. I da…da nadje neku drugu zemlju gdje ce moci slobodno da zloupotrebljava djecu a da nikom ne zasmeta….Nek joj je sa srecom. A pozovanje na Boga…e to je smijesno…neka joj je Bog u pomoci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com