UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Marihuanu krili u rezervnom točku - Volim Podgoricu

UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Marihuanu krili u rezervnom točku

Ulcinjska policija uhapsila je državljanine Hrvatske M.T (27) i T.Z. (42) zbog sumnje da su pokušali da prokrijumčare 1,2 kilograma marihuane.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, policija je pored puta zatekla vozilo i u neposrednoj blizini lica M.T. (27) i T.Z. (42), oba lica iz Republike Hrvatske, koja su kada su ugledala policiju odbacila određene predmete. Pretragom terena i uz angažovanje službenog psa pronađena je biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 1,2 kilograma. Droga je bila skrivena u rezervnom točku. Ova dva lica su lišena slobode i biće uz krivičnu prijavu privedena nadležnom tužiocu.

Osim toga ulcinjska policija je, postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.Dž. (32) iz Ulcinja.

“Pretresom je pronađeno i oduzeto oko 13 grama marihuane i 16 komada pištoljske municije kalibra 7.62mm. U odnosu na pronađenu drogu protiv M.Dž. je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotreba droga. Dok je Ć.Dž. (57) iz Ulcinja, srodnik gore navedenog lica, lišen slobode zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, saopštili su iz Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com