Home / PG INFO / Aktuelno / GLAVNI GRAD O TVRDNJAMA RAKČEVIĆA: Licemjerje mladog građevinskog preduzetnika
Luka Rakčević

GLAVNI GRAD O TVRDNJAMA RAKČEVIĆA: Licemjerje mladog građevinskog preduzetnika

Nemirna savjest Luke Rakčevića, mladog građevinskog preduzetnika, u slobodno vrijeme i odbornika u lokalnom Parlamentu, opet progovara u formi navodne brige za park-šumu Gorica, odgovorili su iz Glavnog grada na tvrdnje odbornika URA-e da je Gorica već devastirana.

GORICA VEĆ DEVASTIRANA: Glavni grad stimulisao URBANISTIČKI HAOS, a onda se sjetio da spasava

Iz GG tvrde da u več “prepoznatljivo nevaspitnom tonu, njegovo posljednje saopštenje odolazi u trenutku kada kompanija u kojoj zarađuje novac privodi kraju izgradnju novog stambeno-poslovnog kompleksa na prostoru između blokova VI i IX, u čijem okruženju nije planirano niti jedno drvo, te u poređenju s kojim Siti kvart djeluje kao botanička bašta”.

-Umjesto što bestidno pokušava obmanuti nedovoljno informisane o njegovim poslovnim vezama sa ljudima iz građevinskog biznisa, gospodin Rakčević bi trebalo da objasni stavove njemu bliskih ljudi o namjeni zelene površine između Bloka V i Dalmatinske ulice, saopštene tokom postupka posljednje izmjene Prostorno-urbanističkog plana Podgorice, te njihovo učešće u pregovorima o kupovini dijela zemljišta u krugu kasarne Morača za koju je, jednako kao i za Goricu, danas veoma zabrinut, navode iz Glavnog grada.

U maniru dobrovoljnog davaoca tuđe krvi, dodaju, Rakčević štiti isključivo one zelene površine u Podgorici koje interesni krugovi kojima pripada prethodno nijesu uspjeli da kupe, odnosno pretvore u gradsko-građevinsko zemljište.

-Za razliku od licemjernog Rakčevića i njemu sličnih sitnih interesdžija i političara u pokušaju, Glavni grad će nastaviti da radi u interesu dugoročnog razvoja Podgorice. U tom cilju, svakako, zaštitićemo i brdo Gorica od poslovnih partnera Luke Rakčevica koji betoniraju zelene površine u našem gradu dok on lamentira nad njihovom sudbinom, zaključuje se u odgovoru.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com