OGLASIO SE ĐUKIĆ: To su MEDIJSKE LAŽI, nisam pobjegao, otišao sam na pecanje na Kamčatku - Volim Podgoricu

OGLASIO SE ĐUKIĆ: To su MEDIJSKE LAŽI, nisam pobjegao, otišao sam na pecanje na Kamčatku

Bivši ruski počasni konzul Borivoje Đukić u objavi na svom Fejsbuku potvrdio je da je trebalo da preuzme pošiljku lažnih IPA iskaznica, i tvrdi da je želio da učini uslugu neimenovanom ruskom generalu.

Crnogorska granična policija pronašla je i zaplijenila 100 lažnih znački Međunarodne asocijacije policajaca (IPA) ilegalno transportovanih u Crnu Goru koje je trebalo da preuzme konzul Borivoje Đukić.

Đukić navodi da je policija danas pretresla stan njegovih roditelja u Baru i “zahvaljuje” što su bili “uljudni”.

Tvrdi da je član međunarodne policijske asocijacije od 2017. godine i da ima počasne značke crnogorskog i ruskog odsjeka.

“S obzirom da su naše CG značke boljeg kvaliteta od RUS znački i neuporedivo jeftinije, ruski general IPE-e me zamolio da mu pronađem firmu GOSI (BGD) koja se bavi reklamnim materijalom i izrađuje predmetne značke, upaljače, hemijske olovke, ordenje… Što sam ja sa uvažavanjem i u duhu uzajamnih dobrih odnosa prihvatio”, kaže nekadašnji ruski počasni konzul Đukić kojem je Crna Gora, zbog učestvovanja u osnivanju političke stranke i time kršenja Bečke konvencije, uskratila saglasnost.

Borivoje Đukić ističe da je informacija koja se pojavila u Pobjedi “objava evroatlantskih satanista“ i naglašava da nije pobjegao iz Crne Gore već da je otputovao u Rusiju da bi bio u ribolovu na Kamčatki:

“Razjašnjavajući vam ove današnje medijske laži uvjeravam vas da imam oba pisma i od IPA Rusije i od firme GOSI da preuzmem predmetne značke i da ovo nije protiv zakona osim možda njihove vrijednosti koja se u tranzitu isto tako ne carini…

Moje putovanje u ribolov na Kamčatki sam planirao davno što mogu da potvrdim sa datumon kupljenih karata od prije 3 mjeseca. Tako da nijesam “pobjegao” nego sam odputovao u ribolov a general IPA Moskve me znajući za moje putovanje samo zamolio da mu još jednom izađem u susret i donesem predmetne značke. Tako da sam ja zamolio vlasnika renomirane firme GOSI da mi ih nekako dostavi 19-tog februara u PG s obzirom da idem na put 20-tog ujutro, što je on i uradio putem autobuskog prevoznika Božur.

Značke su kako vidimo oduzete na CG granici i podignuta je lažna hajka, sjetimo se takozvanog državnog udara.

Takođe je laž da mi je telefon bio isključen, što mogu potvrditi pozivima 20-tog februara prije leta iz Tivta.

Osjećam se ponosnim što branim Svetinje od vas avetinja, stidite se svojih postupaka vi koji još obraza imate, a vi koji ste ga izgubili podsjećam vas da Đukići nikome krv nijesu dužni ostali a kamoli što drugo. Vidimo se 10-tog marta u Crnoj Gori ako Bog da.

Moliću se za vas da se urazumite i od satane u vašim dušama oslobodite

Pretresli ste danas stan mojih roditelja u Baru, hvala vam što ste bili uljudni i kulturni po riječima mog oca, ali se obraćajući vašem rukovodstvu moram zaključiti, da se vi ljudi borite, za naše pare, protiv nas, protiv naroda a ne protiv kriminala zašto ste po Ustavu nadležni, (zapljenjujete značke i bedževe a kokain i…. nesmetano uz vašu pratnju cirkulišu)”, zaključuje Đukić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com