Home / NOVOSTI / Društvo / UBISTVO NA CETINJU: Ukoliko prepoznate OVO lice sa fotografija, odmah obavijestite POLICIJU (FOTO/VIDEO)

UBISTVO NA CETINJU: Ukoliko prepoznate OVO lice sa fotografija, odmah obavijestite POLICIJU (FOTO/VIDEO)

Intenzivne aktivnosti službenika Uprave policije, na rasvijetljavanju krivičnog djela ubistvo koje je počinjeno na štetu A.G. (30), daju rezultete i postignuti su pomaci u istrazi u veoma kratkom roku, saopšteno je iz Uprave policije.

“Policijski službenici su u koordinaciji i po nalogu tužilaštva preduzeli aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja i došli do fotografija i snimka na kojima je jedno za sada nepoznato muško lice, a koje se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ubistvo na štetu A.G. Ubistvo na štetu A.G. se dogodilo 17. februara 2020. godine oko 20,50 časova u Cetinju, kada je za sada nepoznato lice ispalilo više litaca iz vatrenog oružja u pravcu A.G. a usljed kojih je on smrtno stradao”, istakli su iz Uprave policije.

Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenutog lica koje se nalazi na fotografijama i snimku, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja.

“Ukoliko neko od građana prepozna ovo lice sa fotografija i snimka molimo da obavijesti policiju pozivom na brojeve:067/184-840 i 067/184-873 ili na besplatni broj 122 ili najbližoj policijskoj stanici. Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com