UBISTVO NA CETINJU: Osoba sa snimka pronađena i utvrđeno da nije povezava sa likvidacijom Andrije Gazivode - Volim Podgoricu

UBISTVO NA CETINJU: Osoba sa snimka pronađena i utvrđeno da nije povezava sa likvidacijom Andrije Gazivode

Nakon što je Uprava policije objavila fotografiju i snimak osobe za koju se sumnja da ima veze sa ubistvom Andrije Gazivode na Cetinju, večeras je UP saopštila da je osoba sa snimka identifikovana i eliminisana je sumnja da je povezana sa ubistvom.

Kako kažu u saopštenju, zahvaljujući građanima koji su, od momenta objavljivanja fotografije i snimka lica, policiji javljali korisne informacije, osoba sa navedenih materijala je identifikovana.

“Iako su sve činjenice ukazivale na to da se lice sa snimka može povezati sa ubistvom A.G. neophodnim kriminalističkim provjerama utvrđeno je da ovo lice nije ni na jedan način povezano sa ovim teškim krivičnim djelom.

Uprava policije se zahvaljuje građanima na informacijama i medijima na podršci, a kroz ovaj primjer je potvrđen značaj međusobne saradnje između građana, medija i policije, što je od velike važnosti u prevenciji i otkrivanju svih oblika kriminala.

Policijsko – tužilčke aktivnosti na rasvijetljavanju ovog krivičnog djela se nastavljaju”, kazali su iz UP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com