JUNAKA JE SVE VIŠE, NAROD NE ODUSTAJE: Slobodan i Stefan krenuli pješke do Podgorice da podrže braću - Volim Podgoricu

JUNAKA JE SVE VIŠE, NAROD NE ODUSTAJE: Slobodan i Stefan krenuli pješke do Podgorice da podrže braću

Okupljanje naroda u borbi za očuvanje svetinja a protiv spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti sve je brojnije a herojski podvizi pojedinaca nižu se jedan za drugim.

Na najnoviji takav podvig odlučili su se Slobodan Denić i Stefan Popović koji su  krenuli iz Prokuplja pješke za Podgoricu, da se pridružđe braći u Crnoj Gori.

Oni su se u video-poruci na Fejsbuku obratili desetak minuta nakon polaska i zahvalili svojim sugrađanima na razumijevanju na tome što nisu željeli ispraćaj.

“Hvala vam na tome što ste htjeli da nas podržite i napravite nam ispraćaj, ali smo smatrali da to nije prikladno jer bismo time skretali pažnu na sebe, a ne na našu braću u Crnoj Gori kojima želimo da pružimo pomoć i podršku”, poručili su.

Ispod videa ostavljene su brojne poruke podrške ovim hrabrim momcima, a  želje da u zdravlju stignu do cilja stizale su iz Zagreba, gradova u srbiji, BIH i iz dijaspore.

Podsjetimo, preksinoć su u Podgorici dočekani heroji koji su prepješačili 500 kilometara, od platoa ispred Hrama Svetog Save u Beogradu do glavnog grada Crne Gore:

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com