MIGRANT UPAO U KUĆU ČUVENOG FUDBALERA: Lomio sve na posjedu, pa htio DA SE UBIJE skokom s krova! - Volim Podgoricu

MIGRANT UPAO U KUĆU ČUVENOG FUDBALERA: Lomio sve na posjedu, pa htio DA SE UBIJE skokom s krova!

Prava drama odigrala se juče oko devet sati u beogradskom naselju Senjak, kada je migrant A. Š. (28) upao na posed bivšeg fudbalera Radmila Mihajlovića, popeo se na krov i prijetio samoubistvom.

Migrant je na krov kuće čuvenog sportiste, koji je svojevremeno igrao za FK Bajern i reprezentaciju Jugoslavije, dospio tako što se preko ograde popeo na drvo, a potom skočio na krov.

Vikao na engleskom

– Drama je trajala skoro sat vremena, a sve su posmatrali stanari okolnih kuća. Muškarac je nešto vikao ne engleskom, klatio se gore, a onda je počeo da lomi crijepove. Najgore od svega je bilo što je te crijepove potom razbijao sebi o glavu. Navodno, A. Š. je bio revoltiran zbog toga što on, njegovi žena i djeca nisu dobili azil, pretpostavljamo u nekoj zemlji EU. Pominjao je i neki most i tražio da ga vode tamo – kaže izvor Kurira i dodaje da je ispred Mihajlovićeve kuće, u kojoj on trenutno ne živi, već ima podstanare, ubrzo stigla policija, ali i vatrogasci i Hitna pomoć.

– Stanar kuće je bio tu dok je migrant divljao na krovu i vjerovatno je on pozvao nadležne. Policajci iz PS Savski venac brzo su reagovali i uspjeli da smire pomahnitalog A. Š. i da ga bezbjedno spuste s krova. Njih trojica su se popela na krov, opkolili su ga, tako da nije imao kud. U trenutku su ga zgrabili – kaže izvor i dodaje:

– Migrant je imao povrede glave koje je sam sebi nanio, te je najprije odvezen u Urgentni centar. Pošto su mu ljekari sanirali ranu, prebačen je na kliniku za psihijatrijske bolesti.

Očevici nemile scene ispričali su da je situacija bila napeta i dodao da nikome nije jasno zbog čega je migrant izabrao baš kuću Radmila Mihajlovića. – Vjerovatno je slučajno odabrao lokaciju – kaže očevidac.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com