ISTRAGA O PALJENJU DVA VOZILA GINEKOLOGA: Podgoričanin naredio paljenje automobila Jovovića? - Volim Podgoricu

ISTRAGA O PALJENJU DVA VOZILA GINEKOLOGA: Podgoričanin naredio paljenje automobila Jovovića?

Podgoričanin Marinko Marović (48) uhapšen je zbog sumnje da je nalogodavac paljenja dva automobila poznatog ginekologa Predraga Jovovića.

Policija je uhapsila i piromana P. P. (23) iz Tuzi, koji je u dva navrata, po nalogu Marovića, navodno zapalio automobile ginekologu.

Marović je saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici zbog krivičnog djela – izazivanje opšte opasnosti putem podstrekavanja.

“Postupajući tužilac je rješenjem odredio zadržavanje M.M, a zadržavanje je određeno i neposrednom izvršiocu, kome se na teret stavlja izvršenje dva krivična djela – izazivanje opšte opasnosti”, saopštila je “Vijestima” portparolka ODT-a Podgorica Milica Mandić.

Jovovićevi automobili dva puta bili su meta napada – 11. aprila 2018. godine zapaljen je njegov džip “BMW X-5”, koji je bio ostavljen na parkingu u krugu Kliničkog centra, gdje je doktor radio decenijama.

U požaru je Jovovićev automobil potpuno uništen, a oštećeno je još jedno vozilo, koje je bilo u blizini.

Nekoliko mjeseci kasnije – 8. novembra 2018. godine, ljekaru KC-a ponovo je zapaljen automobil.

U podgoričkom naselju Zabjelo benzinom je poliven, pa zapaljen džip “BMW”, a i tada su kao i prvi put vatrogasci gasili buktinju.

Poslije prvog paljenja, ginekolog je kazao za “Vijesti” da sumnja ko bi mu mogao zapaliti automobil, ali i da je svoje sumnje podijelio sa policijom.

“Nadam se da će policija raditi svoj posao”, kazao je tada Jovović.

Uhapšeni Marinko Marović prije dvije godine hapšen je u Italiji u Brindiziju, zbog pokušaja krađe skupocjenog odjela iz jednog ekskluzivnog butika. Tamošnji mediji su tada objavili da je on, navodno, poznat po krađama na skoro čitavoj Italiji.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Hey, I just hopped over to your site by way of StumbleUpon. Now not one thing I would normally read, however I appreciated your thoughts none the less. Thanks for making something worth reading.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com