29. februar će biti izuzetno srećan za ove znakove: Prestupni dan velikih preokreta! - Volim Podgoricu

29. februar će biti izuzetno srećan za ove znakove: Prestupni dan velikih preokreta!

Kao što već i znate, 29. februar se u kalendaru pojavljuje svake 4. godine. Prestupna godina je posebna u svim aspektima, pa i ovaj dan sa sobom nosi magiju, tvrde astrolozi.

Energetske vibracije ovog dana neće biti “obične” i oni mogu da pomognu svima da ostvare veliki uspeh. 29. februar može biti polazna tačka svih onih planova koje kujete duže vreme, ali ste se plašili da započnete njihovu realizaciju. Sve što započnete na ovaj dan imaće velike šanse da ide uzlaznom putanjom u budućnosti.

Odličan je period da preispitate svoje odluke i ciljeve kojima težite i sredite haos u glavi.

Evo kako numerolozi objašnjavaju ovaj datum:

Zbir 29. februara je 11, a taj broj simbolizuje duhovno prosvetljenje.

Takođe i broj 2 koji se nalazi u ovoj cifri je veoma važan, jer podstiče osobu da ispuni sve svoje ciljeve. Pomaže nam da shvatimo šta je tačno smisao našeg života.

Zapravo nam pomaže da shvatimo koja je naša istinska svrha u životu zahvaljujući urođenoj ženskoj energiji koja nam nikada neće dopustiti da svoje ideje skrivamo. Ta energija traži od nas da istražimo naše mogućnosti u najvećoj mjeri.

Ovo je razdoblje u kojem trebate procijeniti svoje trenutno stanje u životu. Što želite u narednim danima, mjesecima i godinama? Kad odlučite sve to – jednostavno pošaljite svoje namjere svijetu. Neka vas Svemir čuje.

Zapamtite, živite u sadašnjosti. Postojimo samo ovdje i sada. Sve je samo jedan trenutak svijesti, a vaš je posao živjeti u toj svijesti, a ne juriti za vječnošću. Živite, nemojte samo postojati.

Sada bismo mogli otkriti i važnu duhovnu poruku koja nam dolazi. Sve što trebate učiniti je biti otvoren i biti svjestan svoje okoline, tako da ne propustite znanje koje se može pokazati vrlo korisnim.

Iskoristite ovaj dan!

Dobro osluškujte univerzum tokom ovog dana i vaš unutrašnji osećaj. Ono što vam 6. čulo kaže je vrlo bitno.

29. februar će biti povoljan za sve horoskopske znake, a naročito za Bikove, Vage i Device, kažu astrolozi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com