MITROPOLIT AMFILOHIJE IMAO POSEBNU PORUKU ZA ĐUKANOVIĆA: “Povuci zakon,spasi dušu, potomstvo i obraz” - Volim Podgoricu

MITROPOLIT AMFILOHIJE IMAO POSEBNU PORUKU ZA ĐUKANOVIĆA: “Povuci zakon,spasi dušu, potomstvo i obraz”

Mitropolit kijevski i sve Ukrajine Onufrije, predstojatelj Ukrajinske pravoslavne crkve, sa četvoricom svojih episkopa služio je liturgiju povodom slave Mitropolije crnogorsko-primorske – praznika Svetog Simeona Mirotočivog u Podgorici. Nakon toga je krenula litija do Nemanjinog grada na Ribnici.

Prije nego što je litija krenula mitropolit Amfilohije se obratio okupljenim vjernicima. On je imao posebnu poruku za crnogorsku vlast.
FOTO: Mitropolija.com
Amfilohija zatražio od Mila Đukanovića, Duška Marovića i Ivana Brajovića da povuku sramni Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

-Da spasu obraz, dušu svoju i potomstvo – poručio je Amfilohije. – I da pobjedi bratska ljubav. Nadamo se da će povući zakon, ako žele da sačuvaju obraz. Ako hoće da izgube obraz i dušu i budu najsramnija grupa koja je vladala Crnom Gorom, onda mogu i tako.

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije je rekao da zahtijevaju od premijera i predsjednika Crne Gore da povuku bezbožni, anticrnogorski, antievropski, antisrpski i antivaseljenski zakon (Zakon o slobodi vjeroispovijesti), radi njihovh obraza.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com