STRAVIČNA NESREĆA KOD ŠIROKOG BRIJEGA: Poginuli majka (30) i sin (9) - Volim Podgoricu

STRAVIČNA NESREĆA KOD ŠIROKOG BRIJEGA: Poginuli majka (30) i sin (9)

U stravičnoj nesreći koja se dogodila juče na magistralnoj cesti Mostar – Široki Brijeg, u mestu Žovnica, poginuli su majka i sin, javlja reporter s lica mesta.

Dežurni operativni policajac u MUP-u HNK nam je kazao da se nesreća dogodila oko 11:45 sati, kada su se sudarili automobil i kamion.

Iako se na licu mJesta iznosilo da su stradali majka i ćerka, kako nam je potvrdila Ana Rajič, portparol Tužilaštva HNK, stradali su I. J. (30) i njen devetogodišnji sin M. J. iz mjesta Mokro kod Širokog Brijega.

Nesrećna žena, koja je vozila Golf 3, i dijete su, kako smo izvijestili, poginuli na licu mjesta kada su se, krećući se iz smjera Mostara prema Širokom Brijegu, direktno sudarili s kamionom marke Mercedes, kojim je upravljao M. D. iz Sarajeva, a koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Nesrećna žena je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, prešla na suprotnu stranu puta i podletjela pod kamion. Nakon sudara je, kako se iznosilo na licu mjesta, a što su pokazali i tragovi, kamion pred sobom gurao Golf tridesetak metara.

Avaz.ba

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com