Evo zašto korona virus NE MOŽE u Crnu Goru (VIDEO) - Volim Podgoricu

Evo zašto korona virus NE MOŽE u Crnu Goru (VIDEO)

Korona virus kao da, na sreću, za sada zaobilazi Crnu Goru, iako se pojavio u državama okruženja. U Hrvatskoj je zabilježen već deseti slučaj.

Na društvenim mrežama su crnogorski građani duhovito komentarisali i najavu da će, ukoliko zbog virusa bude potrebno, biti zabranjene i litije u kojima svakog četvrtka i nedjelje učestvuju desetine hiljada građana širom Crne Gore, a Budvanin Saša Franeta objasnio je, gostujući na TV Happy, kod Milomira Marića, i zašto korona virus ne može u Crnu Goru.

Marić je rekao da je “čuo da se priprema zabrana litija u Crnoj Gori” zbog korona virusa, na šta je Franeta odgovorio da u Crnoj Gori nema još nijedan slučaj korona virusa.

” A ne može ni biti kod nas korona virusa pošto smo mi u izolaciji, niko se ne pušta unutra, ni iz Srbije, ni iz Republike Srpske, Bosne… tako da mi ni korona virus ne možemo da dobijemo”, kazao je Franeta i pojasnio da smo “vidjeli na litijama, da niko nije pušten, čak ni Beogradski hor, ni grupa Beogradski sindikat”.

Marić je pokušao da Franetu ubijedi da mogu doći Italijani i donijeti virus, ali se Franeta nije dao:

“A ne, nema više cigareta, tako da nam i Italijani slabo dolaze..možda u avgustu…”, rekao je Franeta.

Pogledajte:

1 komentar

  1. U Crnoj Gori je vec protutnjio korona virus tokom januara i pocetkom februara. Svaki pedijatar je primiijetio da se javljaju djeca sa visokom temperaturom koju nista ne moze da obori, ni sirupi, ni tusiranje koja je nekad pracena i upalom pluca (temp. 39 sa 5 , do 40). Dijete je malaksalo citav dan, spava i ima bolove u misicima. Ljekari kazu da je grip i da jednostavno organizam morao sam da se izbori. U Niksicu postoji i smrtni slucaj.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com