PACIJENTI UMIRU KAO RIBE NA SUVOM! Poruka medicinskog tehničara iz BiH koji radi u Italiji (VIDEO) - Volim Podgoricu

PACIJENTI UMIRU KAO RIBE NA SUVOM! Poruka medicinskog tehničara iz BiH koji radi u Italiji (VIDEO)

Željko Stojković medicinski tehničar iz BiH koji radi u Italiji, poslao je upozorenje putem fejsbuk društvene mreže o tome sa kakvim virusom se svijet suočava.

On navodi da je situacija veoma ozbiljna i da nema mjesta šali.

– Nemojte izlaziti po kafićima, nemojte se družiti. Djeca ukoliko se zaraze, postaće prenosioci, ali najugroženiji u toj situaciji biće vaše deke i bake – napominje Stojković.

Željko apeluje svim ljudima na haotično stanje u Italiji i posebno poručuje srpskom stanovništvu da preduzme sve neophodne preventivne mjere u cilju sprečavanja dodira sa korona virusom. Oni koji su definitivno najugroženiji, jesu starija lica.

– Ova sedmica biće najgora, jer virus još uvijek nije dostigao svoj vrh. Nemojte se šaliti i poštujte sve što vam kažu nadležne službe – priča Stojković i dodaje:

– Trenutna situacija je gora od rata…svaki dan na trista mrtvih. Imate neprijatelja kojeg ne vidite, ne čujete i ne osjećate – navodi Stojkovć stavljajući akcenat na ozbiljnost situacije.

Željko prilikom svog govornog izlaganja, jasno je dao do znanja koje su osnovne mjere zaštite, a posebno naglašava na pranje ruku.

Cio njegov govor pogledajte na priloženom video-snimku:

SD

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com