Home / NOVOSTI / Društvo / PJEVAČICU JELENU JEVREMOVIĆ PRIVELI NA CG GRANICI U 2 UJUTRO: “Carinici su bili carevi, kuvali mi kafu, ponudili me slatkišima”

PJEVAČICU JELENU JEVREMOVIĆ PRIVELI NA CG GRANICI U 2 UJUTRO: “Carinici su bili carevi, kuvali mi kafu, ponudili me slatkišima”

Pop pjevačica Jelena Jevremović uhapšena je na granici Crne Gore i Srbije. Nju su graničari izveli iz voza kojim je iz Podgorice krenula za Beograd i priveli je na informativni razgovor oko 2 sata ujutru.

“Prilikom rutinske provjere dokumenata u vozu policajci su uvidjeli da se ona nalazi na potjernici i da moraju da je privedu. Nije joj bilo svejedno kada je shvatila šta se dešava, ali se nije opirala hapšenju niti se protivila. Potpuno je sarađivala, zbog čega je odlučeno da joj se ipak ne stavljaju lisice na ruke, što je uobičajeno u tim situacijama”, kaže izvor upućen u događaj.

Pjevačicu terete da je odgovorna za tešku saobraćajnu nesreću i da se nije odazivala pozivima nadležnih.

Jelena je srbijanske medije optužila da su priču “naduvali” i dala objašnjenje situacije putem Instagrama. Ona je otkrila da je željela da se iz Podgorice vrati avionom, ali nije mogla zbog intervencije na uhu. Zbog toga je sjela u voz i doživjela neprijatnost kada su joj pregledali pasoš.

“Dok sam bila na moru i nekim drugim putovanjima, očito su mi stigli pozivi za neki davni prekršaj koje ja nisam fizički uzela jer nisam bila tu. Ljudi su po zakonu morali da me izvedu iz voza, kojim sam putovala poslije 1000 godina zbog intervencije uha i nemogućnosti da trenutno putujem avionom. Sjedjela sam na graničnom prelazu u kancelariji, a ne u ćeliji, sa dvojicom carinika koji su bili carevi, kuvali mi kafu, ponudili me slatkišima. Došao je u roku sat vremena policajac iz Pljevalja da mi donese depešu koju sam potpisala, a kako se sve to dešavalo poslije 2 ujutru, pomogli su mi i pozvali taksi koji me je odatle odvezao u Beograd. Sjutradan sam se javila u sud, platila neku minmalnu kaznu za taj prekršaj i problem je bio riješen u najkraćem roku”, napisala je Jelena.

Jevremovićeva je početkom dvijehiljaditih bila pop zvijezda u SR Jugoslaviji. Nastupala je na crnogorskim festivalima, a jedan od najvećih hitova u karijeri joj je “Ljubav po sebi je greh” duet sa ocem, legendom zabavne muzike Jugoslavije, Mikijem Jevremovićem. Karijeru je prekinula i udala se. Preslila se u Pariz, rodila dvoje djece, bavila manikirom. Nedavno se razvela i posvetila književnosti. Izdala je knjigu “Jedanaest dana”.

Izvor Alo

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com