SRBIJA ZATVARA AERODROM NIKOLA TESLA DANAS U PODNE: Moguće i potpuno zatvaranje granica za putnička vozila - Volim Podgoricu

SRBIJA ZATVARA AERODROM NIKOLA TESLA DANAS U PODNE: Moguće i potpuno zatvaranje granica za putnička vozila

Aerodrom “Nikola Tesla” danas od 12 časova biće zatvoren za međunarodni saobraćaj, a nešto kasnije predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sa premijerkom Anom Brnabić oko eventualnog zatvaranja granica za putnička vozila, prenose mediji u Srbiji.

U SRBIJI 97 ZARAŽENIH: Vrhunac epidemije oko 12 aprila?Svaka država je priča za sebe

Hrvatska privremeno zatvorila granice, do sada 99 zaraženih

DONESENE BROJNE NOVE MJERE: Zabranjen taksi prevoz, zatvoreni butici, u Kliničkom otkazani specijalistički pregledi

Zatvaranje aerodroma za međunarodni saobraćaj nova je mjera Vlade koje če biti usvojena na današnjoj sjednici zbog aktuelne situacije sa korona virusom.

O tome je gostujući jutros na TV Prva govorio i ministar policije Nebojša Stefanovć.

– Pokušavamo da ograničavanjem putničkog saobraćaja spriječimo širenjem zaraze. Aviosaobraćaj će u potpunosti biti zatvoren, a moći će da dolaze avioni samo uz specijalnu dozvolu Vlade Srbije. Slijetaće i avioni koje nose zdravstvenu pomoć – izjavio je.

Prema najnovijim podacima, u Srbiji je do 8 časova danas registrovano ukupno 97 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izvještaja, testirani su uzorci 46 osoba od kojih je 8 pozitivno i 38 negativno na novi korona virus.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com