ĐURIŠIĆI OD JUTROS U 6 U STANICI POLICIJE: Bageri pokupili gume iz Jerevanske, oni PRIVEDENI (VIDEO) - Volim Podgoricu

ĐURIŠIĆI OD JUTROS U 6 U STANICI POLICIJE: Bageri pokupili gume iz Jerevanske, oni PRIVEDENI (VIDEO)

Vanja i Danijela Đurišić i još jedan član porodice jutros oko šest sati su privedeni u stanicu policije nakon što su bageri jutros rano uklonili gume iz Jerevanske ulice, gdje Đurišići već dvije i po godine protestuju tražeći da im se plati oduzeta imovina.

Đurišići su pokušali da spriječe odnošenje guma, upozoravajući policiju da se radi o njiovoj imovini, te da nemaju nalog.

Oni su potom privedeni u stanicu policije u Podgorici.

4 komentara

  1. Ovaj Čađenović je došao sa kumom Erom Škrijeljom da pokupi ove gume, kako bi ih zapalio da prodaju zice iz guma. Fali mu jedino vozač, inače brat od tetke koji krade telefone po Čistoći.
    Žali Bože ko je direktor, najviši švercer

  2. Umjesto ovoga Čađenovića da uhapse zbog raznih malverzacija, šverca i zloupotrebe službenog položaja, vezano sa krivičnim djelima protivpravno sticanje imovinske koristi, oni hapse Đurišića.
    Sad se predstavlja kao kadar DPS-a, a do juče je preko žene koja mu je bila novinar u vijesti fingirao tekstove protiv DPS-a i gradske uprave, napadao Miomira Mugošu.

  3. Narod treba da zna da ovaj Čađenović što je direktor Čistoće je procesuiran kod tužioca zbog švercovanje potvrda o radnom stažu, jer je fingirao radni staž za njegove miljenice M.P i ostale. On nebi smio da je na slobodi iz više razloga, jer je društveno opasna osoba. U njegovom mandatu u čistoću je uvedena praksa da se plaća ,,građanima” za ujede pasa lutalica po sporazumu, i on je isplatio za period od 8-9mjeseci preko 80000e. Ovlastio je Marinu V. da pravi sporazume o isplati novca, naravno bez potpune dokumentacije. Prećutkuje krađu nafte, i ako ima krivičnu prijavu. Doveo je Rašović S. da ga vozi i ako mu je rođeni brat od tetke, a onda je iz kancelarije Slobodanke M. ukrao skoro dvadesetak novih telefona. Rašović ga vozi sa Pastom od 14000e, koji je inače plaćen 26000e. Kante za otpadke je plaćao po 500e, a one inače koštaju 50e. Plaćao je ljubavnicama na teret Čistoće ljetovanja po Grčkoj. Daje tzw.jednokratne novčane pomoći sebi bliskim i poslušnik ljudima. Žena koja mu sad radi kao PR u ministarstvo odbrane, je svojevremeno kao novinarka vijesti a po njegovom nalogu, proizvodila i fingirala tekstove protiv DPS-a, zajedno sa Brankom Bošnjak.
    I danas on sa Erom Škrijeljom treba da prepada narod po Zabjelu, da izigrava inspekcijski organi.
    Hapsi Milivoje bog ti pomogao, počnu od ovoga stručnjaka, jer ovo je karcinom društva.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com