U Podgorici jedan vozač uhapšen, protiv drugog samo prijava, za isto djelo - Volim Podgoricu

U Podgorici jedan vozač uhapšen, protiv drugog samo prijava, za isto djelo

Podgorička policija podnijela je krivične prijave protiv dvije osobe koje su kršile privremene mjere o zabrani prevoza više od dva punoljetna lica u vozilu.

Iz Uprave policije saopštili su da će njihovi službenici nastaviti sa sprovođenjem naredbi i mjera koje je Vlada donijela radi suzbijanja koronavirusa u Crnoj Gori.

Jedan od vozača koji je prekršio privremenu mjeru uhapšen je, a protiv drugog policija je krivičnu prijavu podnijela u redovnom postupku.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” iz UP uhapšen je Z.P.

Automobil kojim je upravljao, a u kom je bilo više od dvoje ljudi, policija je zaustavila u Bulevaru Ivana Crnojevića.

Policajci su u naselju Masline zaustavili automobil kojim je upravljala V. J. i protiv nje je podnijeta prijava u redovnom postupku.

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti u cilju sprečavanja širenja koronavirusa je 19. marta zabranilo prevoz više od dvije odrasle osobe u istom vozilu.

 

Vijesti

2 komentara

  1. Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Opera. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The design and style look great though! Hope you get the issue resolved soon. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com