SNP: Zabraniti isključenja potrošača sa elektro, vodovodne i telekomunikacione mreže na dva mjeseca - Volim Podgoricu

SNP: Zabraniti isključenja potrošača sa elektro, vodovodne i telekomunikacione mreže na dva mjeseca

U uslovima izuzetno teške situacije koju je prouzrokovala pandemija korona virusa, posebna pažnja se mora obratiti na nezaposlene, socijalne slučajeve, ali i predstavnike svih onih profesija koji su jako pogođeni novonastalom krizom, saopštili su iz SNP-a.

“Još prošle sedmice smo dali predlog da jedna od mjera za ublažavanje krize bude odlaganje plaćanja računa za komunalije za sve građane na period od najmanje 60 dana, njihovo smanjenje ili oslobađanje od obaveze plaćanje za prvi mjesec borbe sa krizom. Tu mjeru bi pratila i zabrana isključenja potrošača sa elektro, vodovodne i telekomunikacione mreže u periodu od najmanje dva mjeseca.

Socijalistička narodna partija smatra da je, pored pomoći malim i srednjim preduzećima, neophodno pružiti podršku i pripadnicima slobodnih profesija, ali i svima ostalima koji su u stanju potrebe. Među njima su najugroženiji ugostitelji, taksisti, frizeri, kozmetičari i drugi.

Očigledno je da i kolege iz drugih opozicionih partija prepoznaju ove potrebe građana Crne Gore i daju slične predloge Vladi, sa ciljem pružanja pomoći što većem broju ugroženih.

SNP smatra da samo pravednom raspodjelom tereta možemo postići da svi naši građani iz ovih teških vremena izađu sa što manje štetnih posledica. Zbog toga još jednom upućujemo apel Vladi da naše predloge razmotri i uradi sve što je u njenoj moći da izađe u susret građanima”, saopšteno je iz te partije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com