U SBRIJI UKUPNO 384 ZARAŽENIH: Od koronavirusa OBOLJELA još 81 osoba - Volim Podgoricu

U SBRIJI UKUPNO 384 ZARAŽENIH: Od koronavirusa OBOLJELA još 81 osoba

Od danas se vrši takozvano masovno testiranje na korona virus, te se očekuje da će broj onih koji su pozitivni ujedno biti i veći.

U Republici Srbiji su do 15 časova 25. marta registrovana ukupno 384 slučaja korona virusa, što je za 81 više od juče. Prema najnovijim informacijama, 24 osoba je na respiratoru.

Testirani su uzorci 245 osoba od kojih je 164 negativno na novi korona virus.

Do 15 časova 24. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 1161 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

– Do sada imamo najveći broj potvrđenih slučajeva zaraženih korona virusom – navela je Darija Kisić-Tepavčević, zamjenica direktora Instituta za javno zdravlje “Milan Jovanović Batut” .

Od danas se vrši takozvano masovno testiranje na korona virus, te se očekuje da će broj onih koji su pozitivni ujedno biti i veći.

1 komentar

  1. Greetings! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. With thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com