KOMANDANT MORNARICE PODNIO OSTAVKU: Prekršio mjere samoizolacije - Volim Podgoricu

KOMANDANT MORNARICE PODNIO OSTAVKU: Prekršio mjere samoizolacije

Komandant Mornarice Vojske Crne Gore Vesko Tomanović (46) iz Bara protiv kojeg je u utorak veče podnijeta krivična prijava jer je prekršio mjere samoizolacije podnio je ostavku, nezvanično saznaje Pobjeda.

Tomanoviću se prijavom stavlja na teret da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, odnosno kršenja mjera samoizolacije.

Uprava policije se u utorak veće oglasila saopštenjem u kojem je objašnjeno da se Tomanović oglušio o privremenu mjeru koju mu je odredila Uprava za inspekcijske poslove. Kada je utvrđeno da je Tomanović napuštio samoizolaciju on je odmah procesuiran.

Komandant Mornarice Vojske je sproveden u karantin i iz policije su naglasili da će bez izuzetka sprovoditi mjere nadležnih institucija koje su propisane radi sprečavanja širenja korona virusa.

Nakon saopštenja Uprave polcije oglasili su se i iz Ministarstva odbrane i Generalštaba Vojske Crne Gore koji su pozdravili postupanje nadležnih organa ističući da su svi dužni da poštuju preporuke Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Protiv njega će, kako je nezvanično saopšteno, mjere pokrenuti i Vojska.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com