NKT: Mjere donijete nakon saznanja o širenju infekcije u Tuzima dale rezultat - Volim Podgoricu

NKT: Mjere donijete nakon saznanja o širenju infekcije u Tuzima dale rezultat

Mjere koje su preduzete nakon prvog saznanja o širenju infekcije u Tuzima dale su rezultat.

To je saopšteno nakon sjednice Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

“Novi izvještaji su potvrdili punu opravdanost mjera preduzetih u cilju zaštite zdravlja građana Tuzi i šire. Visoko su ocijenjeni disciplina većine građana Tuzi, koji u potpunosti poštuju mjere, kao i saradnja i kooperativnost lokalne samouprave na čelu sa predsjednikom Opštine Nikom Đeljošajem”, saopšteno je nakon sjednice..

Nacionalno koordinaciono tijelo je informisano o pojedinačnim pokušajima kršenja naredbi.

Još jednom su pozvane sve državne institucije da sa ciljem zaštite zdravlja i života građana nastave da bez izuzetka procesuiraju svako kršenje naredbi.

“Na sjednici je konstatovano da je i u vrijeme kada je cio svijet zaokupljen borbom protiv pandemije koronavirusa uočeno širenje lažnih vijesti od strane pojedinaca i grupa koje nastoje da i ovu situaciju iskoriste za svoje destruktivne politike. Nacionalno koordinaciono tijelo je odlučilo da se sanitarne knjižice koje posjeduju određena lica, a kojima je istekao rok važenja, smatraju važećim do 30. juna 2020. godine. Donijeta je odluka o formalnom proglašenju epidemije zarazne bolesti COVID 19 zbog koje je ugroženo čitavo područje Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

2 komentara

  1. I’m curious to find out what blog platform you happen to be utilizing? I’m experiencing some small security issues with my latest website and I’d like to find something more secure. Do you have any recommendations?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com