SIMOVIĆ ODGOVORIO NA PONUDU VUČIĆA: Snaći ćemo se mi, neka brine o svojim građanima - Volim Podgoricu

SIMOVIĆ ODGOVORIO NA PONUDU VUČIĆA: Snaći ćemo se mi, neka brine o svojim građanima

“Zahvalni smo predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiču na brizi o Crnoj Gori. Ipak mislimo da je dobro da on cjelinu svoje pažnje usredsredi na zaštitu zdravlja i dobrobit građana Srbije. Snaći ćemo se mi. Na sreću još je država i tržišta na kojim je moguće za svoj novac kupiti nedostajuće proizvode, kao što smo u Srbiji kupili hranu o kojoj govori, poručio je predsjednik Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti Milutin Simović.

VUČIĆ NAJAVIO: Spremni smo da Crnoj Gori odmah poklonimo 3 respiratora, laž je da smo ih konfiskovali

MANDIĆ ZAMOLIO VUČIĆA ZA POMOĆ: Nedostaju nam respiratori, testovi, zaštitne maske, rukavice, sredstva za dezinfekciju…

Simović kaže da ima država gdje je moguće sa njihovim trgovačkim kućama ugovoriti kupovinu robe proizvedene u trećim zemljama, a da, kako je dodao, vam ne bude oduzeta kao što se to nama desilo sa respiratorima na tržištu Srbije.

“Posebno smo zahvalni za najavljeni dodatak od dva respiratora koja bi nam Vučič donirao na bazi dogovora sa liderom Nove srpske demokratije. Pretpostavljamo kao izraz brige za navodno ugroženi srpski narod u Crnoj Gori. Nema potrebe za tim. Ne kalibriramo u Crnoj Gori medicinsku opremu po nacionalnim frekvencijama. Crna Gora je odgovorna i organizovana građanska država koja je u stanju da i u najtežim okolnostima pandemije koronavirusa svakom svom građaninu obezbijedi maksimalni mogući nivo zdravstvene zaštite”, istakao je Simović.

 

4 komentara

  1. Simovicu dje ces se ti snac,da ti nije vlasti da si u neku drugu drzavu normalnu radio bi ka portir! Po cemu si ti to poznat i uspjesan da ti se ponasas i drzis govor??? Bez sto na komandu ka vucjak reagujes tome sto te postavio tu.

  2. Moze se bukati kad samo njihovi proizvodi idu u Voliju to jeste Dude Cavora a to se zna da je njegovo…Ne zna kud ce sa parama pa mu se lako bukati i izigravati patriotu…Doce dan kad ce sve na naplatu…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com