VLASNIKU “SRPSKOG KLUBA” 30 DANA ZATVORA: Otvorio kafanu, pa nasrtao na polcajce - Volim Podgoricu

VLASNIKU “SRPSKOG KLUBA” 30 DANA ZATVORA: Otvorio kafanu, pa nasrtao na polcajce

Sudija za istragu odredio je istragu do 30 dana vlasniku kafane “Srpski klub” jer je, kako se navodi, prekršio privremenu mjeru za suzbijanje širenja korona virusa,
M.Đ. (48) je u Bijelom Polju uhapšen 24. marta, kao vlasnik ugostiteljskog objekta „Srpski klub” zbog sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti u sticaju sa krivičnim djelom sprječavanje službenog lica u vršenju službene radnje.
On je otvorio ugostiteljski objekat „Srpski klub” uprkos izrečenim privremenim mjerama Ministartsva zdravlja u cilju sprječavanja širenja korona virusa.
“U trenutku kada su policijski službenici pristupili kontroli ugostiteljskog objekta, M.Đ. je pokušao policijske službenike da sprječi da uđu u ugostiteljski objekat koristeći fizičku snagu kada je odgurnuo jednog službenika policije”, saopšteno je iz policije.

2 komentara

  1. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You have done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com